Close

Liszka Roland Királyszentistvánon is a hátát mutatná

Pazar futam után, komoly lendületben várja a hétvégét Liszka Roland, a Laller Racing Dakar Team motorversenyzője. A kihívás ismét EnduroCross, a pálya pedig ezúttal egy viszonylag ismeretlen nyomvonal lesz Királyszentistvánon.

Hatalmas mezőny, változékony időjárás, ismeretlen pálya, vs remek esélyek – röviden így lehetne összefoglalni, hogy milyen kihívással kell szembenéznie ma Rolandnak. A Laller Racing pilótája már bizonyította, hogy nem egy ijedős fajta, és erre most még rátenne egy lapáttal:

„Királyszentistvánon most jelölték ki a pályát, szóval mindenkinek egyformán ismeretlen lesz ez a történet. Ez engem nem aggaszt túlságosan, hiszen lényegében az egész off-road motorversenyzés a gyorsan változó körülményekről, és az improvizációról szól. Ez az a tényező, amiért imádom a sportágat, és azt gondolom, hogy megy is nekem, hiszen gyorsan tudok alkalmazkodni. A hétvégétől azt várom, hogy ismét sikerül kategóriagyőzelmet szereznem, de nem titkoltan arra is vágyom, hogy összetettben szintén felérjek a dobogóra. Ezért emberileg és technikailag is minden tőlünk telhetőt elkövettünk, és élvezem a csapatom támogatását is, ami egy iszonyú motiváló erő nekem. Adott a feladat, és minden erőmmel azon leszek, hogy megoldjam!” – mesélt motivációjáról Liszka Roland.

A fiatal motoros ma délután csap a lovak közé, az eseményekről természetesen mi is beszámolunk majd.

Shares
scroll to top