Close

Liszka Roland EnduroCrossban is megméreti magát!

A Laller Racing Dakar Team fiatal versenyzője nagy fába vágja a fejszéjét, hiszen a hazai és nemzetközi motocross szereplés mellett az egyik legkomplexebb szakágban is rajthoz áll. És ha már egyszer ott van, természetesen győzni szeretne!

A tehetséges motorosnak nagy tervei vannak, a mögötte álló szakmai stáb pedig mindenben támogatja őt. A jövőbeni nagy versenyek előtt most az a legfontosabb, hogy Roland minél több futamon rajthoz álljon, és sok-sok versenykilómétert teljesítsen. Az endurocross bajnokságban való indulást a szakmai szempontok mellett a pilóta támogatói is szorgalmazzák:

„Ezen a hétvégén egy új bajnokságban debütálok, Tamásiban a Magyar Országos Endurocross bajnokság első fordulóján húzom majd a gázt. Szeretem ezt a műfajt, testhezálló nekem, így talán nem meglepő, hogy erős eredményre számtok! A szakmai stábbal csak néhány versenyről esett szó, én viszont szeretném meghálálni mind a Laller Racing Dakar Team, mind a támogatóim bizalmát. Ezért úgy döntöttünk, hogy az összes versenyre elutazunk, és minél több futamgyőzelemmel, valamint bajnoki címmel igyekszem bizonyítani, hogy érdemes vagyok a szurkolók, valamint a partereink figyelmére! Remélem, már most az első versenyhétvégén sikerül villantanom, és jó eredményekről számolhatok be nektek.” – mondta el Liszka Roland.

Az endurocross bajnokság április 24 és október 23 között bonyolódik, és hét különböző helyszínre látogat el.

Fotó: Makács Adrián

Shares
scroll to top