Close

Napfény és zen attitűd

Bár márciusban még türelemre van szükség ahhoz, hogy a teraszra, kertünkbe kiülve élvezhessük a délutáni szunyókálást, a tavasz melegére, energiájára egyre jobban vágyunk.

Megelőlegezve a jó időt, az idei év „illuminating” trendszínével invitáljuk tereinkbe az üdítő fénysugarakat vidám sárga fotellel, párnával vagy kanapéval, színe garantáltan energiával tölti fel a nappalit és jómagunkat is! Minden olyan dekorációs elem vagy beruházás, ami látványosságot, praktikumot vagy nagyobb kényelmet biztosít (lásd válogatásunkat konzolasztalokról, dizájn porszívókról), csak erősíti bennünk a pozitív gondolatokat. E havi magazinunk fókuszában a szobahatású fürdőszoba áll, megnézzük, mivel tudjuk hívogatóbbá, pihentetőbbé tenni színekkel, nyitott polcokkal, mosdókkal, menő burkolatokkal, hogy a relaxáció központi helyeként növelje mindennapi komfortunkat, különösen az elhúzódó pandémia idején, és persze majd azon túl is!
Legyen szó dekorációról, jogi vagy építési tanácsokról, ezúttal is számos érdekességgel készültünk a felmerülő kérdések megválaszolására. Negyven oldalnyi lakásriportunkban egy szentpétervári és három hazai felújított otthon átalakulását mutatjuk be, számos inspirációval: vannak közöttük kortárs polgári stílusúak és szenespincéből született várbeli „pinceloft” is. Panellakások tulajdonosaihoz szólunk, sorra véve a modernizálási lehetőségeket a térformálásban, foglalkozunk a lakások gépi szellőztetésével is, figyelemmel a kötelező energiatakarékosságra.

Várjuk Önöket örömmel következő számunkban is, jó olvasást!

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

https://amiotthonunk.hu/lapozgato

Shares
scroll to top