Close

HORVÁTH LAJOS LALLER: „FÚROK, FARAGOK, KÉSZÜLŐDÖK 2021-RE…”

Lassan márciust írunk, a téli időszak már a vége felé közeledik, így a sportvilág éledezik, és a terepralisok is előveszik az autóikat/motorjaikat. És reménykednek benne, hogy 2021 többet hoz nekik!

Ebben bízik a rutinos terepmotoros, Horváth Lajos is. Ő nem az a fajta ember, aki másra vár, most is tervei vannak, amelyeken folyamatosan dolgozik. Egy ideje már épül a Laller Racing Dakar Team brand, a csapat eddig is az egyik legnagyobbnak számított a hazai off-road alakulatok között. Mindez azonban csak a kezdet:

„Nagyon készülünk az idei évre, és őszintén bízunk benne, hogy több lehetőségünk lesz versenyezni, mint tavaly. Bármennyire rossz évet zárt 2020-ban a magyar tereprali, én bizakodó vagyok, hiszen ezekben a viharvert időkben is rendben lebonyolódtak itthon a különböző autó/motorsport bajnokságok. Ezért azt gondolom, 2021-ben sem hazai, sem nemzetközi szinten nem fognak fontos versenyek elmaradni. Én addig is készülök, hiszen idén az egyesületem minden eddiginél több motorosnak ad majd licencet, ezzel a létszámmal pedig mi lépünk elő Magyarország legnagyobb tereprali csapatává.

Eközben a saját versenyzésemre is koncentrálok, jönnek az enyhébb idők, végre megkezdhetem a motoros edzéseket is. Addig is, fúrok, faragok, készülődök 2021-re: a motorjaim teljes revízión mennek át, közben beszereztem egy nagyobb szállítójárművet is, amelyet saját kezűleg alakítok át egy minden igényt kielégítő szervizkocsivá. Az a tervem, hogy minél több versenyen elinduljak, és a csapattal, a srácokkal mindenféle eredménykényszer nélkül jókat motorozzunk.” – mesélte Horváth Lajos.

A magyar tereprali bajnokság májusban, a Riverside Baja-n indul, majd további öt fordulót követően a hagyományoknak megfelelően, november elején a Raid of the Championssal zárul. 

Shares
scroll to top