Close

2021-ben, jobb színben! – A Mi Otthonunk magazin februári száma

A jelenlegi bizonytalanságok ellenére se mondjunk le ötleteink megvalósításáról, otthonunk jobbá tételéről!

Aktuális rovatunkat lapozgatva bátran vágjunk bele kisebb-nagyobb változtatásokba, nem kell hozzá több mint egy kis festék, tapéta vagy falpanel, s a néhány napos kitartó munka örömteli, izgalmas végeredményt garantál. Különösebb szaktudás nélkül is átváltozik megunt konyhabútorunk, csempénk, padlónk… Fő, hogy az előnytelen vagy a haszontalan daraboknak új ruhát, új életet és funkciót találjunk. S itt az idő, hogy színezzünk is: az elragadó raspberry sorbetet vigyük be a lakásba, segítünk válogatni vidám trendajánlónkkal. A zene is hozzásegít bennünket a jobb kedélyhez, szabaduljunk hát régi, hatalmas hifijeinktől (pláne, ha nem is működnek), újítsunk vezeték nélküli dizájn hangszórókkal (lásd összeállításunkat)! De lehetünk még ennél is ambiciózusabbak: nézzünk be kritikus szemmel a fürdőszobába, mikor változtattunk rajta utoljára. Ötletadóként lábas kádakat válogattunk össze. A szép tárgyak, textilek, bútorok keltette jó érzés fontos kincs, inspirálódjanak lakásbemutatóinkból.

Új jogi rovatunk segít eligazodni a leggyakoribb vitás helyzetekben, ezúttal a társasházak házirendjében. Építési szakmai tanácsainkban a sok embert érintő kockaházak felújítását vesszük górcső alá, az életbe lépő szigorú épületenergetikai előírásokra is figyelemmel.

Otthonunk sohasem túl modern, mindig akad változtatnivaló, ezért magazinunk továbbra is arra biztatja otthonszépítő olvasóinkat, hogy lépjenek velünk a tettek mezejére.

dr. Vérti Zsuzsanna
főszerkesztő

https://amiotthonunk.hu/lapozgato

Shares
scroll to top