Close

Október elején CONSTRUMA / OTTHONDesign

A rendkívüli helyzet nem tette lehetővé tavasszal a szokásos CONSTRUMA-OTTHONDesign megrendezését, ám a megváltozott körülményekhez igazodva a HUNGEXPO Zrt. a lehető biztonságosabb körülmények megteremtésével október 7-11. között várja a látogatókat mintegy 400 kiállítóval és számos konferenciával, workshoppal.

Az online megoldások mellett az üzleti életnek fokozott szüksége van a személyes találkozók, konferenciák, kiállítások lehetőségére is, hogy még nagyobb teret biztosíthassanak a fejlődésnek. A HUNGEXPo a CONSTRUMA / OTTHONDesign csokor október 7-11. között hatékony és biztonságos találkozási pontot biztosít az építőipari ágazat, a belsőépítészeti, lakberendezési szakma szereplői számára, elengedhetetlen ugyanis, hogy a vállalatok megőrizzék, erősítsék pozíciójukat, esetleg új szereplőként lépjenek be erre a piacra.

ELSŐ A BIZTONSÁG!

Az elmúlt hónapokban a HUNGEXPO összeállított egy POST COVID kézikönyvet az egészségügyileg biztonságos kiállításszervezéshez. A rendezvényekre vonatkozó szabályrendszer célja, hogy a HUNGEXPO területén vírusmentes körülményeket teremtsenek az üzletkötéshez, tudásmegosztáshoz, a személyes networking-hez.

A teljesség igénye nélkül néhány eszköz a széleskörű POST COVID szabályozásból:

  • A kiállításnak helyet adó pavilonok előzetes fertőtlenítése, vírusmentesítése speciális fertőtlenítő gép segítségével, naponta fertőtlenítő takarítás virucid és baktericid anyagokkal.
  • A beléptetés során a résztvevők testhőmérsékletének ellenőrzése a fogadócsarnokokban kihelyezett hőkamerás kapuval.
  • Belépés előtti kötelező kézfertőtlenítés a bejáratoknál.
  • A teljes területen érintésmentes kézfertőtlenítő pontokzárható szemetesek, ahol szükséges, plexi falak biztosítása.
  • Érintésmentes eszközök használata a mosdókban: csapok, szappan-, fertőtlenítőszer-, papírtörlő adagolók.
  • Érintésmentes megoldások szélesebb körű alkalmazása (badge leolvasás belépéskor, online belépő nyomtatás, érintésmentes fizetés stb.)
  • mosdókban óránként teljes körű virucid, baktericid fertőtlenítő takarítás végzése.
  • közösségi terek gyakran érintett felületeinek virucid fertőtlenítése folyamatosan – az üzemelési idő alatt – min. 4 óránként megtörténik
  • A megfelelő távolság tartását, a zsúfoltság elkerülését szélesebb járófelületekkel, haladási irányok kijelölésével, előzetes online tárgyalási időpont foglalási lehetőséggel segítik.

A LÁTOGATÓK MÁR VÁRJÁK!
A piaci igények felmérésére kutatást végzett a HUNGEXPO a kiállítói és a látogatói körében az újrainduló rendezvényeken való részvételi hajlandósággal kapcsolatban.

Az eredmények azt mutatják, hogy:

  • A látogatók sokkal kevésbé érzik, hogy fertőzésveszélynek lennének kitéve egy szakkiállításon, mint mondjuk a tömegközlekedési eszközökön vagy fesztiválokon.
  • A jövőbeni aktivitással, életvezetéssel kapcsolatos kérdésünkre a többség (57%), korosztálytól függetlenül, azt a választ adta, hogy: „Alig várom, hogy aktívabb életet élhessek; minden engedélyezett lehetőséget kihasználok”.
  • A látogatók már nagyon várják a kiállításokat, a megkérdezettek 89%-a mondta, hogy tervezi a kiállítás-látogatást, nem jellemző a járvány miatti félelem.

A kiállításra előzetesen online megvásárolható a jegy a honlapon, így elkerülhető a sorban állás a helyszínen. A szervezők ezt a megoldást kedvezményesebb jegyárral is ösztönzik.

Nyitvatartás:
Szakmai napok: 2020. október 7-9., 9-18 óráig
Nagyközönség napok: 2020. október 10-11., 9-18 óráig (vasárnap 17 óráig)

TEKINTSÜNK MÁR ELŐRE IS! – SAVE THE DATE CONSTRUMA 2021!
Bár még előttünk egy őszi kiállítás, de már most érdemes bevésni a naptárba a jövő évi CONSTRUMA csokor időpontját: 2021. április 14-18.

Bővebb információk:
construma.hu
otthon-design.hu

Shares
scroll to top