Close

Az Alapítvány a Daganatos Betegek Gyógyításáért és Rehabilitációjáért közleménye

Járvány idején is halad az onkológia: régi és új rákgyógyszerek új kombinációkban. A prosztatarák, az emlőrák, a bőrrák kezelésében bekövetkezett változásokra is rávilágít a Rákgyógyítás Magazin legújabb lapszáma, amely példaadó betegek másoknak is reményt nyújtó eseteiről is beszámol. Az ingyenes országos lap az onkológiákon és a betegszervezeteknél érhető el vagy postán rendelhető meg.

Tizenöt online előadásban foglalták össze a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság által felkért szakorvosok hazai kollégáik számára az idei – szintén virtuálisan megtartott – világkongresszus, az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság konferenciáján bemutatott legújabb kutatási eredményeket.

Az előadók a Rákgyógyítás Magazin 2020. nyári, majd őszi lapszámában a betegek számára is közérthető módon elmagyarázzák a legfontosabb újdonságokat. A mostani cikkekből kiderül például, hogy milyen előrelépés várható a már meglévő rákgyógyszerek újabb kombinációkban való alkalmazásától, hogyan javultak az áttétes emlőrákos, melanoma bőrdaganatos vagy prosztatarákos betegek életkilátásai.

További részletek:
https://rakgyogyitas.hu/regi-es-uj-rakgyogyszerek-uj-kombinaciokban/

Forrás: OS

Shares
scroll to top