Close

Megjelent a British Enciklopédia – Horváth Lajos „Laller” is helyet kapott benne

A világszerte ismert és elismert kiadvány hazai vonatkozása Magyarország legsikeresebb embereit mutatja be az olvasónak. Talán mondani sem kell, mekkora megtiszteltetés ez a Laller Racing Dakar Team alapítójának.

Horváth Lajos életrajza maga egy kaland, Laller nem az a tipikus otthonülős típus. Ahogy a közmondás tartja, volt ő már minden: sok-sok éves sportpályafutása során megmérette magát rally navigátorként, belekóstolt az endúrózásba, végül a terepraliban találta meg a számításait. Kétszeres Dakar Rally résztvevőként beírta magát a sportág nagykönyvébe, és most a British Enciklopédiába is:

„Nagyon boldog vagyok, hogy a mű szerzői érdemesnek találták a tevékenységemet arra, hogy megjelentessék ebben a csodálatos kiadványban. Nem tartom magam példaképnek, én csak egy srác vagyok, aki nagyon szeret motorozni, és ha valamit a fejébe vesz, akkor azt addig hajszolja, amíg meg nem valósul. Így juthattam el a Dakar Rallyra, és valószínűleg erre az elszántságra figyeltek fel az Enciklopédia szerkesztői is.

Ez a megjelenés egy hatalmas elismerés, és egyben komoly motiváló erőt is jelent nekem, hiszen számos célom van még a sportágamban. Remélem, sikerül őket megvalósítani, örömteli perceket szerezve ezzel azoknak az embereknek, akiknek a támogatása nélkül ez az egész nem valósulhatott volna meg.” – nyilatkozta sportszerűen a váci rider.

Horváth Lajos lassacskán újból nyeregbe pattan, hogy a járványhelyzetet hátrahagyva július végén a magyar tereprali bajnokság bugaci nyitófordulóján szálljon harcba a győzelemért.

Shares
scroll to top