Close

Kecskés Bence mögött a világhírű Simoncelli Squadra Corse csapata

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
Holnap a spanyolországi Guadixban egy eligazítással megkezdődik a Red Bull Rookies Cup selejtezője, ahol egy magyar fiúnak komoly esélye van arra, hogy sporttörténelmet írjon. A tét óriási: a továbbjutók a MotoGP gyorsasági motoros világbajnoksággal egy időben és térben szerepelhetnek.
 
Kecskés Bence ma délután érkezett meg a tetthelyre, hogy olasz csapatának minden támogatásával harcba szálljon a Red Bull Rookies Cup-ba kerülésért. A fiatalembert a szülein kívül Luca Pasini csapatvezető és Alessandro Falzone is elkísérte, így a világhírű RXP – Simoncelli Squadra Corse Junior Tem szakemberpárosa személyesen is támogatni fogja Bencét jó tanácsaival. A Valentino Rossit és Marco Simoncellit kinevelő csapat háttere és szakmai tudása hatalmas előnyt képvisel a hazai nívóval szemben, így a szakvezetés nagyon bízik benne, hogy pilótájuk sikerrel veszi az akadályokat.
 
A Red Bull Rookies Cup keddi napja adminisztrációval telik a fiataloknak, akik aztán másnap nyeregbe pattannak majd, hogy a pályán is megküzdjenek egymással.
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk / Háfra Zsolt – RXP – Sic58 Magyarország
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások:
Shares
scroll to top