Close

HunGarian Baja – Komoly sajtóvisszhangot generált a magyar tereprali világkupa futam

aaaaaaaaaaaaaaaa
 
Lapunkban gyakran találkozhattok terepralis hírekkel, ez nem véletlen, hiszen a sportrovatunkban fontos feladatunknak tartjuk, hogy felkaroljuk ezt a hazánkban is komoly tradíciókkal rendelkező sportágat.
 
Talán nem túlzó kijelenteni, hogy a HunGarian Baja világszinten is ismert (és elismert) rendezvény, melynek idején Magyarország felé fordul a globális autó/motorsport figyelme.
 
Idén augusztusban újból világhírű csapatok és sportolók vették birtokba a HunGarian Baja szakaszait. Bátran leírhatjuk, hogy kevés nemzetközibb benzingőzös esemény van ma Magyarországon, hiszen Európától Oroszországig, Indiától Dél-Amerikáig a földgolyó szinte minden szegletéből érkeztek Várpalotára a résztvevők. Nagy eredmény, hogy a versenyről számos komoly hazai és külhoni írott médium, televízió, valamint nyomtatott orgánum is beszámolt – tehát sajtóügyileg is sikeresen zajlott a futam.
 
Örömmel látjuk, hogy Ti olvasók is érdeklődtök a HunGarian Baja-ról, szeretitek és megosztjátok a hazai terepralival kapcsolatos cikkeinket, és magatok is egyre gyakrabban kerültök közeli nexusba a sportággal, érdeklődtök nálunk, és állítotok meg bennünket a versenyhelyszíneken egy-egy beszélgetésre.
 
Ne feledjétek, nem csupán a pálya szélén vár rátok a tereprali: mint azt már korábban megírtuk, aki kellő elhívatottságot és bátorságot érez magában, az akár szervezett teszten/iskolában próbálhatja ki magát. További információért kövessétek a MAMS Tereprali szakág Facebook oldalát!
 
 
Forrás: Tóth Krisztián Márk / MAMS Tereprali sajtófőnök
 
 
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top