Close

Kisoroszi- avagy ahol a kiszolgálás pocsék

A Rácz Vendéglőben jártunk Kisorosziban, Pünkösd vasárnapján. A következő helyzettel szembesültünk.

Mire kiértünk éhesen, fáradtan már 12.30 volt. Baráti társaságunkban volt egy kismama.

A vendéglőben legalább 15 üres asztal, de a pincér nem engedte a kismamát leülni, arra hivatkozva, hogy rengeteg foglalásuk van. Üresen kongott az egész hodály. Elnézést se kérve, annak tudatában, hogy a vendég úgyis visszajön, előrendelést vettek fel. Még két órát sétáltunk, hogy kivárjuk a rendelés időpontját.


Mire visszaértünk, egy fokkal kedvesebben kihúzták a padot, mikor külön szóltunk. Kiszolgáltak mindannyiunkat kb 40 perc után, a kismama barátunkat utoljára. Ő csak egy salátát rendelt. Mihelyt megkóstolta rosszul lett az ízétől. Zsíros húscafatok, tavalyi saláta, valami rettenetes öntettel. Az ember a kutyájának sem ad ilyen moslékot.  A pincér elnézést se kért, viszont a számlát elénk rakta.


Budán egy átlag vendéglőben is olcsóbb 1 leves, 2 második és 1 saláta.


Kifizettük a számlát és figyeltük  a többi asztalt. Másokkal is eljátszották ugyanezt, mégsem állt fel senki, nem szólt. És ezek után az értelmiségi segítsen a magyar parasztnak, aki ezt szó nélkül hagyja?


Azonnal ki kellene vizsgáltatni a lejárt élelmiszereket ebben a vendéglőben. A másik barátunk is rosszul lett az ételtől, amit rendelt. ÁNTSZ, tulajdonos, stb. Sőt. az egész személyzetet le kell cserélni. Ehetetlen az étel. Mi estére értünk vissza Budapestre, elcsigázottan, és kb annyiba került ez az utunk, amennyiért 2 napra wellness hétvégére mehettünk volna egy balatoni szállodába, ellátással.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top