Close

2019 – a műfüvek új generációja

mufu 1

Fűre lépni szabad! A Műfű Shop elhozza a műfüvek új generációját: idén a luxus minőség, puhaság és kifinomult részletesség az elsődleges szempont saját márkás termékeinknél, az enJoy Grass kollekciónál.

A műfű előnyei többek között, hogy nem kell locsolni, nincs hatalmas vízszámla, nincs kerti munka, nem igényel nyírást, kutyabarát, kedvencünk nem tesz kárt benne, színtartó, mindig élén, üdítő a látványa. Különböző kategóriák közül választhatunk, aszerint, hogy milyen igénybevételre szánjuk. Így van otthoni, állatbarátoknak javasolt, közületi, multisport, óvodai-játszótéri. Valamennyi műfüvünk 10-15 év élettartammal és kimagasló UV garanciával rendelkezik.
S amíg a szezon tart, folyamatos akciót is hirdetünk! Az akció a készlet erejéig tart, figyelem, nehogy lemaradjon róla! Aktuálisan akciós termékeinket megtalálják webshopunkon!
Honlapunkról letölthető a műfű részletes lerakási útmutatója, ám amennyiben tanácsra van szüksége, kollégáink szívesen segítenek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kertből, kérdezzen bátran!

mufu 2

Varázsolja otthonát egyedivé az új generációs műfüveinkkel, amelyek kül- és beltéren egyaránt páratlan érzést és különleges látványt nyújtanak. Látogasson el oldalunkra, és vásároljon akár online (www.mufushop.hu), akár személyesen áruházunkban: Europarkett Áruház, 1173 Budapest, Pesti út 240.

Email: info@mufushop.hu
Mobil: 20/26 26700
www.mufushop.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top