Close

Laller nem indulhat Magyargencsen

aaaaaaaaaaaa
 
Horváth Lajos „Laller” kénytelen „dobni” a hazai bajnokság soron következő fordulóját, ugyanis a Marokkóban összeszedett sérülései meggátolják ebben. No meg a tény, hogy egészségileg sajnos árnyaltabb a kép, mint az a népszerű motoros gondolta.
 
A Morocco Desert Challenget egy baleset miatt feladni kényszerülő sportoló nem boldog, hogy nem állhat rajthoz a hétvégén, pedig ennél most kevés ésszerűbbet tehetne:
 
„Már a sivatagi versenyt is sérülten kezdtem meg, és noha a Marokkóban eltöltött idő alatt a lábam szinte helyrejött, bőven szereztem helyette további sebeket. Kezdődött azzal, amikor még a verseny elején buktam: ott sajnos kapásból elrepedt a bordám, de erre már csak itthon derült fény. Egészen a hatodik napig így motoroztam, amikor is történt a már ismert ominózus újabb incidens. Egy nagyobb gödör eldobott a nyeregből, amelynek eredményeképpen a kulcscsontom felső része eltört, a vállam is megsínylette az esést, és a térdem is megzúzódott. Mivel azonban az élet nem áll – nem állhat – meg, így azonnal a hazaérkezésem után munkába álltam. Nem mondom, hogy nem fáj, de kibírtam én már ennél keményebb dolgokat is.” – mesélte kálváriáját a Dakart is megjárt pilóta.
 
Azonban Horváth Lajost ismerve mérget vehetünk arra, hogy néhány hét múlva már ismét vasparipája nyergében láthatjuk majd viszont őt. Erre vonatkozó kérdésünkre csak kacsintott, és szűkszavúan ennyit felelt: „Megvannak a terveim…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top