Close

Laller bukott, de folytatná!

aa1aa1
 
Dübörög a I.O.B.C. tereprali sorozat szezonnyitó futama Bugacon, a motoros és quados mezőny vasárnap már a harmadik napját kezdi meg a buckák között. Utolsó szakaszként száz kilométer mért etap vár a gladiátorokra, köztük Horváth Lajosra is.
 
Lallernek nem alakult épp szerencsésen a szombat, egy emberes bukás nyomta rá a bélyegét a versenyzésére:
 
„Az első nyolcvan kilométeren szépen és nyugodtan, rendben zajlottak a dolgok, a tempóm is jó volt, közeledtem az élen állókhoz. Ekkor élt utol a balsors, ugyanis valami hatására elúszott a motorom hátulja, és nemes egyszerűséggel berepültem a fák közé. Mindez 100 km/h sebesség felett történt, így sajnos nem úsztam meg sérülés nélkül a dolgot.
 
A menet után alig bírtam levenni a csizmám, elképzelhető, hogy eltört a sípcsontom, de az oldalam is kapott egy óriásit. A motor szintén megsínylette a dolgot, leszakadt és visszahajlott a kipufogóm. Ennek ellenére vasárnap menni akarok, ha feljön a lábamra a csizma, akkor egészen biztosan folytatni fogom a harcot” – mondta motiváltan a kőkemény motoros.
 
Az elszántságra szükség is van, hiszen a Morocco Desert Challangre induló pilóta élete egyik legkomolyabb kihívására készül!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top