Close

Kecskés Bence izgatottan várja a misanói megmérettetést

aaaaaaaaaaaa11111

Kecskés Bence a sikeres misanói edzést követően, most az első versenyhétvége miatt látogat vissza a Marco Simoncelliről elnevezett pályára

Hosszú és fárasztó napok előtt áll a fiatal tehetség, ugyanis már szerdán kezdetét veszi a felkészülés a vasárnapi futamra. Az első két nap az edzések jegyében telik majd, míg szombaton az időmérő edzésre kerül sor.

A 250 cm3-es Yamaha erőforrással ellátott motorok típusai eltérőek lehetnek, azonban sok paraméteren nem lehet változtatni. A vázgeometria és a felfüggesztés nyerő lehet, a jól beállított értékek és a pontos motorozás a fiatal pilóta malmára hajthatja a vizet. Van, aki már évek óta ebben a kategóriában vitézkedik, köztük kell helytállnia a legfiatalabb Bencének.

A meterológusok szerint napos, tavaszi idő várható az elkövetkezendő napokban. Hasonló körülmények közt zajlott a két héttel korábbi edzés is, amelyről így nyilatkozott Bence:

” Az első misanói edzést követően roppant pozitív vagyok a szezon előtt, amit nagyon várok. Úgy érzem mindent megtettem, hogy tökéletesen elsajátítsam ezt a trükkös, számomra technikás pályát. „

Az egész csapat nagyon várja az első megmérettetést, ugyanis most fog kiderülni, hogy eredményesek voltak-e a téli erőnléti és motoros edzések. Illetve fény derül arra is, hogy a birtokában lévő tapasztalat és tudás mire elegendő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top