Close

Varázslat a gyerekszobában

veluxvarazslatagyerekszobaban 1

A Disney-rajzfilmek elbűvölő világa hoz varázslatos hangulatot a gyerekszobába a tetőtéri árnyékolókon, a Disney & VELUX Jó éjszakát Kollekciónak köszönhetően. A tizennyolc játékos mintából álló új fényzáró roló kollekció február 1-től érhető el.

A VELUX Cégcsoport és a Disney közös, legújabb árnyékoló választékának köszönhetően a gyerekek kedvenc karakterei – a Jégvarázs szereplői, Anna és Elza, az Olaf karácsonyi kalandjainak hóembere, Villám McQueen a Verdákból, valamint Micimackó és barátai – őrzik álmukat és segítik az elalvást. A Disney & VELUX Jó éjszakát Kollekcióban kilenc minta Disney mesehősöket, további kilenc pedig egyedi motívumokat ábrázol; a színek elegáns és harmonikus ötvözetével bármilyen gyerekszobában jól mutat.

A VELUX fényzáró roló megoldást kínál azoknak a szülőknek, akik az alváshoz a lehető legjobb feltételeket szeretnék biztosítani a gyerekszobában, hiszen egyáltalán nem engedi át a fényt, teljes sötétséget biztosít a nap bármely szakaszában.

veluxvarazslatagyerekszobaban 2

Az alvás fontosságát vizsgáló kutatások kimutatták, hogy teljes sötétség szükséges a pihentető éjjeli alváshoz, hiszen a szervezet éjszaka fokozottan érzékeny a fényre. Az emberi test 24 órás ciklusokat követ, és az éjjeli alvás során az egészen kevés fény is zavaró lehet. A hosszú, nyugodt alvás különösen fontos a fejlődésben lévő szervezet számára.

“A 2018-as tetőtéri árnyékoló kollekció mintáit olyan, világszerte népszerű rajzfilmek szereplői ihlették, mint a Verdák és a Jégvarázs. Célunk, hogy a sokoldalú és elbűvölő dizájnnal minden ízlésnek megfeleljünk” – mondta el Őz Beáta, a VELUX Magyarország Kft. kereskedelmi és marketing irodájának ügyvezetője.

veluxvarazslatagyerekszobaban 3

A VELUX Cégcsoport immár harmadik alkalommal dolgozik együtt a Disney-vel stílusos és elegáns, kifejezetten gyerekeknek szánt árnyékoló kollekciója kapcsán. Valamennyi árnyékoló a szennyeződést taszító OEKO-TEX® anyagból készült, teljesen károsanyag-mentes és teljes sötétséget, valamint fényszabályozó lehetőséget biztosít. Az új tetőtéri árnyékoló család Magyarországon 2018. február 1-től érhető el.

További részletek: www.VELUX.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top