Close

Adni jó, de nem mindegy mit!

wampvasar 20171203

A karácsony ugyan nem csak az ajándékozásról szól, de azért mindenki szeretné meglepni szeretteit valami különlegessel, ezzel is kifejezve, hogy odafigyelünk egymásra, hiszen adni jó! De hogy valóban személyre szóló legyen ajándékunk, érdemes minőségi darabok közül válogatni! December első vasárnapján Magyarország kedvenc design vásárában kedvedre válogathatsz hazai tervezők egyedi kínálatából, ahol biztosan megtalálod a legszemélyesebb ajándékot, ami kifejezi valódi érzéseidet!

A már jól ismert alkotók mellett egyre több fiatal tehetség is megmutatkozik a WAMP design vásárokon, hiszen közvetlen kapcsolatba kerülve a látogatókkal, nem csak ők kapnak hasznos visszajelzéseket termékeikről, de egy tartalmas beszélgetést követően a vásárlók is személyes élményekkel gazdagodva távozhatnak.
A legjobb hazai tervezőkkel, színes programokkal, gyerek és felnőtt workshopokkal és különleges gasztronómiai finomságokkal vár kedvenc karácsonyi vásárod!

Szabó Éva a BE DFFRNT márka alapítója és tervezője a deltoid forma kiindulásából és a rombusz geometriai játékból alkotta meg első bőrtáska kollekcióját, ami a ”kite” nevet kapta. A táskák olasz, első osztályú marha, kecske valamint bivaly bőrből, kis szériában kézzel készültek, magas színvonalú technológiai megoldásokkal.
A Pastel Ceramics tulajdonképpen még nincs is egy éves, Manta-Szabó Zsuzsanna idén kezdte el készíteni kézműves kerámiáit saját műhelyében, ahol végre saját stílusa is kibontakozhat. Leginkább étkezési kerámiákat készít korongozással és kézi technikákkal, jellemzően pasztell színeket és a kékek különböző árnyalatait használva.

A CAMOU új téli kollekciójának ruháin a tervező, Fehér Beatrix saját készítésű fényképeinek lenyomatai láthatóak, melyek téli tájakat és Budapest esti fényeit ábrázolják. A ruhák jól variálhatóak, így rétegesen is tudjuk viselni őket!
Mesébe illő a MADMÉ 2017 F/W kollekciója a Pure Nature, amelyet a természet harmonikus körforgása ihletett! Madarász Dóri és testvére Alíz ékszerekben álmodják tovább a bőr használatát, különleges kézzel készített kiegészítőket alkotva.

Jógakaland

Ha Te is szeretnél egy mesés világba csöppenni, látogassatok el a Jógakaland WAMP Design vásár keretében megrendezésre kerülő jógázására, ahol garantáltan szuper élményben lesz részetek! Iványi Réka vezetésével elrepítünk titeket Jógaországba, ahol találkozhattok a varázslatos erdő kedves kis lakóival. Sok-sok játékkal és kalanddal várunk titeket az Erdei jógakaland mesekönyv eseményére, ahol közösen, a mesét olvasva jógázhattok is majd. Réka örömmel áll a legifjabb Jógakalandorok élére és kalauzolja őket ebbe a varázslatos világba.
A közös jógázáson való részvétel regisztrációhoz kötött! Ha szeretnétek az eseményen velünk tartani, írjatok nekünk a hello@jogakaland.hu címre, az e-mailbe pedig azt is említsétek meg, hogy pontosan hányan érkeztek majd, és milyen idős gyerekekkel!
A jógázásra semmit sem kell hozni, csak magatokat! Kalandra fel!

A TRIP helyspecifikus színház, a város új izgalmas tereit fedezi fel és nyitja meg azok számára, akik igazán emlékezetes színházi élményre vágynak. Nagy sikerrel mutatták be novemberben a híres svéd romantikus vámpírthriller, John Ajvide Lindqvist közkedvelt Engedj be! című regényének színpadi adaptációját, Pálfi György első színházi rendezéseként. A TRIP történetei mögött erős társadalmi mondanivalók állnak: a vámpíros szerelmi történetben szó esik iskolai erőszakról, függőségről, kiszolgáltatottságról. Érdemes figyelemmel kísérni a darabokat kísérő társadalmi kampányokat, szakmai programokat és beszélgetéseket is. Most elhozzák a darab jelmezeit a WAMP-ra, ahol többet is megtudhattok programjaikról!

További információ: www.wamp.hu
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/529372004070732/

WAMP Design vásár
2017.12.03.
Millenáris B csarnok
1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.
Nyitva tartás: 10 – 18h
A belépés 500 Ft, amely levásárolható. Feltételek az alábbi honlapon érhetők el: www.wamp.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top