Close

Társasjáték ünnep

tarsasjatek.programa

A Társasjátékok Ünnepe kétnapos rendezvény ígér remek kikapcsolódást november utolsó hétvégéjére a budapesti Lurdy Házban. 350 asztal, 60 játékmester, 2000 társasjáték, 3000 m2-en, 6 teremben várja az érdeklődőket. Idén külön gyerektermet is nyitnak, ahol a 3-7 éves korosztály élvezheti majd a játékokat,

A Társasjátékok Ünnepe a modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválja, amelyen gyerek-, családi, felnőtt-, logikai, fejlesztő-, parti-, stratégiai játékokkal, illetve társasjátékokkal lehet megismerkedni. A játékokat játékmesterek mutatják be, valódi showműsorok keretében. A játékokat ki is lehet próbálni, családdal, barátokkal vagy a játékmesterek segítségével – írják a szervezők, a Lurdy Ház eseményéről.

Az ünnep lehetőséget ad, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbálhassanak ki, illetve ízelítőt is kapjanak a társasjátékok egyre gazdagabb világából. Élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, esetleg felnőttként, most fedezik fel ismét.

A Társasjátékok Ünnepén a sok közkedvelt játék mellett meg lehet ismerkedni társasjáték-újdonságokkal is a nagyvilágból. Illetve több, magánkezdeményezésben fejlesztett magyar társasjáték is a rendezvényen szokott debütálni.

 

Forrás: fesztivalnaptar.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top