Close

Így kell ezt kezdeni – Gender pole a Hungaroringen!

aabbaab

Szikrázó napsütésben elindult a nagyüzem a Hungaroringen, ez a versenyhétvége a gyorsasági bajnokság helyosztója is egyben. Szombaton és vasárnap két időmérő edzést, valamint három versenyt tartanak, melyeken dupla pontokat is osztanak. Ez az a forduló, ahol bármi megtörténhet. Eszerint készül a mezőny formaautós topcsapata, a Gender Racing Team is.

 

„A pálya ma is nehéz ügy, kevés a tapadás, egy nyomon tudunk csak haladni, a többi rész koszos és leveles. Ennek ellenére sikerült az etapból szinte mindent kihozni, érzésem szerint nem igazán maradt benne. A hétvége első versenyén csak magunkra figyelünk, a mérnököm által kiszabott feladatokat igyekezzük maradéktalanul teljesíteni. Az itt kinyert adatok a későbbiekben még nagy hasznunkra lehetnek, de természetesen harcolni is szeretnénk, és egy szép eredményt elérni! Rajtunk nem fog múlni semmi!” – nyilatkozta elégedetten a fiatal tehetség.

Stern Roland komoly csatában van a Renault kupa elsőségért, és a hétvégi hadjárat első lépését már meg is tette, miután magabiztos előnnyel a pole-ba kvalifikálta magát. Ez egyszerűnek hangzik, de koránt sem volt az.

 

aaaabbbb

 

„A pályán uralkodó állapotok engem is próbára tettek. Csak pár gyorskört szerettünk volna futni, viszont az első gumimelegítő felfutások során megpördültem, a vizes füvet is megcsíptem. Baj nem lett belőle, de időt vesztettünk. A tervezett helyett jóval többet kellett kint töltenem, de ezt nem bánom, hiszen az utolsó körömmel sikerült magunkhoz ragadni a kezdeményezést, első helyről várhatjuk a délutáni folytatást. Bizakodó vagyok, jöhet a verseny!” – zárta gondolatmenetét Roland.

A hétvége első futama tehát hamarosan következik, még nem késő elindulni a Hungaroringre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top