Close

Gyorsasági OB Hungaroring – jöhet a bajnokavatás!

aaaaaaaaaaaaa

A hétvégén az év utolsó felvonása következik, és mint a jó filmekben, itt is sok izgalom, sőt a végén talán csavar is várható. Az országos gyorsasági autós bajnokság zárófordulója bajnoki címekről hivatott dönteni, a végelszámolást pedig a Gender Racing Team pilótái is jó esélyekkel várhatják!

 

„Nagyon gyúrunk erre a hétvégére, úgy gondolom, versenyképesek leszünk. Matematikailag van esélyünk a bajnoki címre, én úgy megyek oda, hogy győzni szeretnék. A pályán eldől, mennyit sikerül megvalósítani a terveinkből, de remélem most a mi oldalunkra áll majd a szerencse. Én ugyanazt az edzésmunkát végeztem, mint eddig, az autó is rendben várja a menetet. A záróforduló kicsit nagyobb körítést kap a megszokottnál, ami megadja az alaphangulatot nézőként és versenyzőként is.” – mondta sejtelmesen Tamás.

Stern Roland is nagyon komolyan készül a „döntőre”, a szezon alatti és a legutóbbi Brno-ban elért eredményei a bajnoki cím várományosává léptették elő. A gyorsan alkalmazkodó-fejlődő versenyző nem iszik a medve bőrére, annál inkább bízik csapatában és hisz a befektetett munkában.

„Nagyon pozitívan várom a záróetapot, Brno óta megállás nélkül kínoztam magam fizikálisan, hogy topon legyek. A versenygépen csináltunk egy csomó frissítést, így ő is a lehető legjobb formában van. Úgy érzem, képesek vagyunk elhódítani a Renault kategória bajnoki elsőségét, aztán majd vasárnap kiderül, hogy igazam lett, vagy sem.” – viccelődött a mindig jókedélyű pilóta.

 

aaaaaaaaaaaa2

 

„Sokat készültünk, mind a csapat, mind én, bízok a srácokban és a befektetett melóban. Rajtam semmi nem fog múlni, annyi szent!” – zárta mondandóját elszántan Stern Roland.

A hajrá tehát jóeséllyel izgalmakkal tarkított lesz, de nem csak ezért érdemes kilátogatni a hétvégén a Hungaroringre. A pálya más sorozatokban nézők elől elzárt részei szabadon bejárhatók lesznek, így a paddock területére, a boxutcába, de még a rajtrácsra is majdnem mindenki betekintést nyerhet.

Egyetlen megkötés, amire a szervezők komolyan odafigyelnek, hogy a boxutca és rajtrács látogatásra csak 14. életévet betöltött személyek mehetnek.

Gender Tamás és gárdája a Gender Racing Team egy meglepetéssel is készül az őket buzdító szurkolóknak és vendégeknek. Tehát aki szeretne egy kellemes autósportos hétvégét eltölteni, az ne habozzon útnak indulni. Péntek reggeltől kezdődnek a szabadedzések, a belépés most is INGYENES.

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top