Close

Fesztiválcunami érkezik szeptemberben

fesztivalok 06 ring

Lassan vége a nyárnak, amit nemcsak a hűvösebb időjárás jelez, hanem a köztereken és a virtuális térben egyre gyakrabban feltűnő hirdetések, amelyek a közelgő nagy gasztronómiai fesztiválokat népszerűsítik. Összeszedtük a legfontosabbakat, hogy olvasóink véletlenül se maradjanak le egy izgalmas programról sem.

Szeptember elején rögtön két különleges esemény várja a látogatókat. A budapesti Kincsem Parkban szeptember 1-2-án a VI. Food Truck Show-n a legkiválóbb mozgóbódés kifőzdék, hamburgeresek kínálatát kóstolhatják meg az érdeklődők. A program azért is különleges, mert a finom falatok mellett ló- és agárversenyekre is lehet majd fogadni, ahogy számos koncert, mozi és különböző piacok is várják az food truckok szerelmeseit.

A Fejér megyei Soponyán tizenegyedik alkalommal készítenek a benevező csapatok finomabbnál finomabb ételeket a Vadgasztronómiai Fesztiválon. A szintén szeptember 1-2-én rendezendő esemény helyszínét a Sárvíz-völgye Erdészeti- Vadászati és Ökoturisztikai Központ pompás erdei környezete biztosítja. A kilátogatók nyomon követhetik, mi több, meg is kóstolhatják a nyárson, roston, bográcsban készült remek fogásokat. A csapatok sorshúzás útján kaphatnak feladatot, ezért többféle vadétel receptjével kell nevezniük, mert nem tudhatják előre, mit tartogat nekik Fortuna. A kötelező mellett sok csapat szabadon választott recepttel is készül, amellyel a nézők járnak a legjobban. Az összességében több száz versenyző közül a győztes gárda az Erdei Ételek Mestere címet szerezheti meg. A cikk folytatásához kérjük, KATTINTSON ERRE A LINKRE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top