Close

Tusványos – Orbán: a jövő évi választás tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést

Orbán Viktor miniszterelnök előadást tartott a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2017. július 22-én.

A kormányfő megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni.
Kiemelte: az ellenzék ezzel szemben nyíltan hirdeti, hogy le fogják bontani a kerítést, és a bevándorlókat be fogják az országba, egyet fognak érteni a bevándorlók teljes és kötelező szétosztásával, készen állnak arra, hogy Európát átadják egy új, kevert összetételű európai jövő számára. Ez adja a választások európai tétjét – tette hozzá.
Szintén éles határvonal húzódik az ellenzéki pártok és a kormánypártok között abban, hogy adjanak-e több hatalmat Brüsszelnek – közölte.
Emellett lesz a voksolásnak egy közép-európai tétje is – hangsúlyozta. A brüsszeli bürokraták és Soros György is abban érdekeltek, hogy gyengítsék Közép-Európát, amelyben akadályt látnak a Soros-terv végrehajtásához. Vannak olyan erők Európában, amelyek azért akarnak új kormányt Magyarország élén, mert ezzel tudnák gyengíteni a V4-ket – jelezte.
Orbán Viktor kitért arra is: Magyarország Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz, hogy újra erős és virágzó ország legyen, de ha újra a globális érdekeket kiszolgáló kormánya lesz, akkor ezt a történelmi esélyt megint évtizedekre elveszíthetik a magyarok.(MTI)

Az előadás utáni percekben több tudósítás is megjelent az online médiákban. Ezek közül két tudósítást emelünk ki.

Orbán leleplezte a nagy Soros-titkot
Létezik egy Soros-terv, ami négy pontból áll – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn.
Az Európai Uniónak vissza kell nyernie szuverenitását a Soros-birodalommal szemben – vélte a kormányfő. Orbán szerint az emberek véleményével szemben Brüsszelben kialakult egy szövetség, amelyben a brüsszeli bürokrácia elitje és a Soros-birodalom vesz részt.

Orbán szerint épp most bizonyítunk a világnak
Létezik egy Soros-terv, ami négy pontból áll, eszerint évente be kell hozni egymillió migránst az unióba, mindenkinek kell adni 4,5 millió forint értékű eurót, a bevándorlókat szét kell osztani az unió országai között és fel kell állítani egy európai bevándorolási ügynökséget.

A miniszterelnök úgy fogalmazott: ahhoz, hogy Európa élni tudjon, és az európaiké maradjon, vissza kell nyernie szuverenitását a Soros-birodalommal szemben és ezután meg kell reformálni az uniót – írja az MTI.

Kiállt amellett, hogy Szerbiát minél előbb fel kell venni az unió államai közé. Hangsúlyozta azt is, hogy történelmi szerződésre van szükség Törökországgal és Oroszországgal. (Így használ Orbánnak az izraeli kormányfő – osztrák visszhang.)

Élesen szemben

A gazdasági problémák megoldására a migráció nem válasz – jelentette ki Orbán Viktor. A miniszterelnök szerint a munkaerőhiány migránsokkal való pótolása olyan, mint amikor a hajótörött tengervizet iszik. „Az is víz, de tovább növeli a bajt” – jelentette ki.

Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a migránsok kultúrája élesen szemben áll az európai kultúrával. Példaként hozta fel, hogy míg az európai kultúra kívánatosnak tartja, hogy a férfiak és a nők egyenrangúak legyenek, az iszlám kultúrában a nő alárendelt a férfinak.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a muszlim közösségek a saját kultúrájukat erősebbnek tekintik, mint a keresztény kultúrát. Az erősebb ezért soha nem fogja a gyengébbet magáévá tenni. Az átnevelés ezért nem lehet sikeres – vélekedett Orbán Viktor.

Lebontanák a kerítést?

A jövő évi választások tétje, hogy végre tudják-e hajtani a Soros-tervet, le tudják-e bontani a kerítést – jelentette ki Orbán Viktor.

A kormányfő megerősítette: amíg ő Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés a helyén marad, a határokat meg fogják védeni. Szerinte az ellenzék ezzel szemben nyíltan hirdeti, hogy le fogják bontani a kerítést, és a bevándorlókat be fogják az országba, egyet fognak érteni a bevándorlók teljes és kötelező szétosztásával, készen állnak arra, hogy Európát átadják egy új, kevert összetételű európai jövő számára. Ez adja a választások európai tétjét – tette hozzá.

Szintén éles határvonal húzódik az ellenzéki pártok és a kormánypártok között abban, hogy adjanak-e több hatalmat Brüsszelnek – közölte.

Emellett lesz a voksolásnak egy közép-európai tétje is – hangsúlyozta. A brüsszeli bürokraták és Soros György is abban érdekeltek, hogy gyengítsék Közép-Európát, amelyben akadályt látnak a Soros-terv végrehajtásához. Vannak olyan erők Európában, amelyek azért akarnak új kormányt Magyarország élén, mert ezzel tudnák gyengíteni a V4-ket – jelezte.

Orbán Viktor kitért arra is, hogy Magyarország Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz, hogy újra erős és virágzó ország legyen, de ha újra a globális érdekeket kiszolgáló kormánya lesz, akkor ezt a történelmi esélyt megint évtizedekre elveszíthetik a magyarok. (http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_leleplezte_a_nagy_soros-titkot.644128.html)

Orbán: Soros maffiahálózatával és Brüsszellel kell megvívnunk a csatát

Orbán Viktor hagyományához hűen idén is megtartotta beszédét a a Bálványosi Szabadegyetemen. Előadásában az erős, sikeres állam jellemzőiről beszélt, valamint a Visegrádi Négyek jövőjéről és a jövő évi magyarországi választásokról.

Huszonhét éve kezdtük el a közös gondolkodást Tusnádfürdőtől néhány kilométerrel arrébb, Bálványosfürdőn, ahol egy felismerés fogalmazódott meg bennünk – tekintett vissza tusványosi beszédében az elmúlt évtizedekre a miniszterelnök.

Orbán aláhúzta, hogy: Magyarország Trianon óta nem állt olyan közel ahhoz, hogy erős, virágzó ország legyen mint most.”

Soros maffiahálózata ezt a célt veszélyezteti. Az elkövetkezendő kilenc hónap arról szól, hogy meg kell küzdenünk Soros médiabirodalmával és Brüsszellel, erős és magyar Magyarországot akarunk.

A hazafiak oldalán állunk.
A kormány jelen pillanatban hazafias kormányzást folytat. Ez pedig megköveteli:

az erős gazdaságot, a pénzügyi függetlenséget, a közbiztonságot, a stratégia ágazatok nemzeti tulajdonba kerülését, a nemzeti szuverenitás visszaállítását.
Kifejtette, hogy egy erős ország esetében nem lehet beszélni demográfiai hanyatlásról, és a feltételek között említette a közbiztonságot, amely magába foglalja a határvédelmet és a terrorkísérletek elhárítását. Fontosnak nevezte, a kulturális identitás megtartását, a jövő magyarságának egy közösségbe való szervezését, e nélkül Magyarország nem lehet erős ország.

A miniszterelnök hangsúlyozta: a modern állam feltétele az is, hogy képes legyen vendégül látni a világ nagy rendezvényeit, Budapest épp most bizonyítja be magának és a világnak, hogy nincs olyan rendezvény a foci vb-n kívül, amit ne tudna vendégül látni.

Orbán Viktor a szabadegyetemen tartott beszédében kijelentette, a magunk mögött hagyott egy esztendő legfontosabb eseményének a visegrádi 4-ek megerősödését tartja. „Varsó, Prága, Pozsony és Budapest egy hangon beszél, bár karakterükben más országokról van szó. És erre igazán büszkék lehetünk” – mondta.

Kik fognak élni Európában?
A jövő legfontosabb kérdése, hogy kik fognak élni Európában, Magyarország a magyarok országa lesz-e, Németország a németek országa lesz-e, vagy sem a jövőben?

A valóságban sikeres integrációt nem ismerünk. A munkaerőhiányra a migráció nem válasz, a migránsok kultúrája pedig élesen szemben áll az európai kultúrával, kizárják egymást. Az európai kultúrában például kívánatos, hogy a férfisak és a nők egyenjogúak legyenek – a muszlim világban ez elfogadhatatlan. Csak idő kérdése, hogy melyik kerekedik felül – jelentette ki Orbán Viktor.

A gazdasági problémák megoldására a migráció nem válasz. A miniszterelnök úgy vélte: a munkaerőhiány migránsokkal való pótolása olyan, mint amikor a hajótörött tengervizet iszik. „Az is víz, de tovább növeli a bajt” – jelentette ki.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a muszlim közösségek a saját kultúrájukat erősebbnek tekintik, mint a keresztény kultúrát. Az erősebb ezért soha nem fogja a gyengébbet magáévá tenni. Az átnevelés ezért nem lehet sikeres – vélekedett Orbán Viktor.

27 évvel ezelőtt azt gondoltuk, hogy Európa lesz a jövőnk, ma úgy gondoljuk, hogy mi vagyunk Európa jövője. 

 (https://888.hu/article-orban-soros-maffiahalozataval-es-brusszel-kell-megvivnunk-a-csatat)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top