Close

Eltérő életmód, eltérő szokásrend. Asztrológiailag?

kakas ok

Ma indul vándorútra a kínai kakas

kakas1 ok
A kínai horoszkóp szerint a 2017. január 28. és 2018. február 15. közötti időszak a Kakas éve, amit a Magyar Posta bélyegkisíven örökít meg. A kétféle bélyegkép főmotívuma a kakas figurája. A kompozíciót dombornyomás és aranyfólia teszi különlegessé. A kisív Petényi Tibor Zoltán grafikusművész tervei szerint az ANY Biztonsági Nyomdában készült.

A kínai asztrológia szerint a Kakas évében történelmi jelentőségű események várhatóak, melyek az előző évek áldozatos munkájának eredményességét igazolják majd. A gazdaságban lassú, de biztos alapokon nyugvó növekedésre számíthatunk.

Az átlagember szempontjából hasznos és eredményes évnek nézünk elébe. Sokan a testi-lelki egyensúly felé fordulnak, és az egészség megőrzése lesz az egyik legfontosabb szempontjuk. Kedvezni fog ez az időszak mindazoknak, akik hajlandóak keményen dolgozni, kihasználják saját tehetségüket, lehetőségeiket.

A Kakas évében született ember imád kakaskodni: bátor, büszke, feltűnő és szókimondó. Vágyik az elismerésre, szereti, ha észreveszik. Szorgalmas és életvidám. Szüksége van közönségre, csodálókra, olyan emberekre, akik tanácsot kérnek tőle. Mivel ellentmondást nem tűr, ezért ellenségei is akadnak. A vitákban könyörtelen, és gyakran megbántja ellenfeleit. Sokat olvas, az újdonságok nem kerülik el a figyelmét.
A kínai horoszkópban az egyes jegyek 12 évente ismétlődnek. Legutóbb 2005-ben volt, legközelebb pedig 2029-ben lesz a Kakas éve.

rooster ok

Forrás harmonet.hu; officina.hu, Magyar Posta 2017. január 28.

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top