Close

„Azt hittem nem fogjuk bírni, és sorban kiesünk”

petofiradio 2016

Emberpróbáló feladatot vállalt a Petőfi Rádió öt hallgatója hétfőn reggel. Több mint két órán keresztül énekelték a Száncsengő c. karácsonyi dal egyetlen versszakát összezárva a játék főnyereményébe, egy Toyota C-HR gépkocsiba. A Talpra magyar című reggeli műsor egész adásideje alatt zajlott a játék. Hogy a dolguk még nehezebb legyen, a kocsi hangszóróiból ugyanaz az egy versszak szólt végtelenítve, sőt időnként más-más stílusban csendült fel a dalocska.

A játékosok mind egy-egy borítékot választhattak mielőtt beültek a kocsiba. Ebben volt a nyereményük arra az esetre, ha kibírják a monoton körülményeket. A versenyzők fél tíz után néhány perccel szállhattak ki a járműből. A megkönnyebbült arcokra hamar kiült újra a feszültség, hiszen fel kellett bontani a borítékokat, és kiderült, hogy ki nyeri az autót, és ki utazhat el egy wellness hétvégére. Aki ugyanis nem kocsit nyert, az is értékes nyereménnyel távozhatott.  

„Egyáltalán nem vagyok szomorú. Az, hogy Günthi engem húzott ki elsőnek, és végigcsináltam, nagy élmény volt” – összegezte élményeit Varga Ádám, aki a közel két órás dalolás után egy wellness hétvégével lett gazdagabb.

Kállai Gyöngyi a hátsó ülésen kapott csak helyet, ami tovább nehezítette a feladatot, mert nekik kevesebb hely jutott. Gyöngyinek lánya próbált segíteni, aki ugyan nem ült az autóban, de végig énekelt édesanyjával.

„Amikor nehéz volt, akkor ránéztem a lányomra, aki itt énekelt mellettem végig, és az segített. Nem vagyok csalódott, nagyon örülök a wellness hétvégének is” – mondta el a kimerítő verseny után a kissé berekedt Gyöngyi.

A győztes telefonja folyamatosan csörgött az adás után, Tolnai Ibolya Melinda nem győzte fogadni a gratulációkat. „Mama már sír otthon” – emelte el a fülétől a telefont egy pillanatra a boldog győztes.

„Mindenki hallgatott, mindenki izgult értem… Álmodni sem mertem egy ilyen autóról. Az első szünetig könnyű volt a játék, utána már nagyon kellett koncentrálni. Én azt hittem, hogy nem fogjuk bírni. Az volt a taktikám, hogy kizártam a külvilágot teljesen, és doboltam a lábammal végig” – mondta el Tolnai Ibolya Melinda, aki megmutatta nekünk régi autóját is. „Most költöttem rá 36 ezer forintot. Hiába mondta mindenki, hogy úgyis újat nyerek” – nevetett a győztes.
    

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top