Close

A Linkin Park nyitja a 25. VOLT Fesztivált

Sokak álma vált ma valóra: Június 27-én a Linkin Park nyitja a 25. VOLT Fesztivált. Maga a bejelentés sem mondható éppen hétköznapinak: a hírt ugyanis a VOLT Instagram oldalán egy videóüzenetben maga a zenekar közölte a délelőtt folyamán.

 

A nu-metal banda jövőre hozza ki legújabb stúdióalbumat, ennek promóciójára szerveződik az a világkörüli turné, melynek helyszínei között végre Magyarországnak is jutott hely.

Néhány héttel ezelőtt már az is csodaszámba ment, hogy Chester Benningtonék tiszteletüket teszik az osztrák Nova Rock Fesztiválon. Mikor ilyen közel kerül kishazánkhoz egy ekkora volumenű zenekar, minden rajongóban felcsillan a remény szikrája: hátha Magyarországra is jönnek. Nos, a Linkin Park esetében ez a kérés meghallgatásra lelt, talán azért, mert a magyar fesztiválközönség jelentős részének kívánságlistáján szerepelt a 2x Grammy díjas együttes vagy pedig mert a fesztivál szervezői a jubileumi 25. VOLT-ot egy igazán ütős line uppal kívánják emlékezetessé tenni.

Hogy egy ilyen erős headlinet tudnak e überelni a szervezők, az kérdés, mindenesetre már csak a 0. napért megéri Sopronba látogatni.

 

Szerző:KaiserVivien

Fotó: online

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top