Close

Otthonunk melegében

om ok

8 dolog, amire egy stílusos nőnek szüksége van a lakásában

Aki a stílus és a divat megszállottja, az előbb-utóbb a home trendek felé fordul és azokban is elmélyül… Egy trendi nő pedig egészen biztosan így tesz, és az alábbi dolgok nélkül egy idő után már el sem tudja képzelni az otthonát!

    Egy puha, szőrös takaró

om1 ok

Évek óta az őszi-téli trendek sztárjai ezek a darabok, amik egyébként fehérben és szürkében mutatnak a legjobban!

    Egy óriási egész alakos tükör

om2 ok

Ezt ugye mondanunk sem kell?! Egy szép vintage darab nem csak a dísze lehet egy stílusos nő otthonának, de az összes készülődés és a napi szett szemrevételezésének fontos kelléke is!

    Gyertyák

om3 ok

A mostanában szintén nagyon divatosnak számító gyertyák nem csak fantasztikus illatot varázsolnak az otthonodba, de a trendi csomagolásaiknak köszönhetően dísztárgyként is funkcionálhatnak az asztalon!

    Színes díszpárnák

om4 ok

A színekkel és textúrákkal mindig izgalmas játszani, kísérletezni! Az évszaknak megfelelően szerezz be különböző párnahuzatokat, amikkel mindig megújíthatod a nappalid vagy a hálószobád kinézetét!

    Kaktuszok

om5 ok

Ebben a szezonban indultak hódító útjukra, és nagyon hamar a designerek kedvencei lettek! Ezek a kis növénykék nem csak egy stílusos otthon alapvető “kellékei” de már printekként is visszaköszönnek a különböző ruhadarabokon, lakberendezési textíliákon.

    Könyvek

om6 ok

És most nem csak az óriási, színes divattervezőkről szóló “képeskönyvekre” gondolunk, hanem mindenféle és fajta verzióra! A stílusos nőnek jelentős gyűjteménye van irodalmi klasszikusokból is, nem csak a női magazinokból.

    Földgömb(ök)

om7 ok

Az utazás szerelmeseinek szinte kötelező, hogy legyen a lakásában egy, vagy több darab!

     Minibár

om8 ok

Esetleg egy asztalka, vagy zsúrkocsi, amin az italokat tárolni lehet. Nagyon elegáns hatást kelt egy ilyen darab, érdemes rá beruházni!

Forrás: Otthonok és megoldások 2016. 10.30.

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top