Close

Edzés,edzés,edzés – ez történt ma a Gender Racing Team-el a Hungaroringen!

aalany

A mai napon megkezdődtek az autós gyorsasági bajnokság zárófordulójának küzdelmei, szombat lévén szabadedzéseket láthattak a kilátogatók. Ebből akadt bőven, hiszen a teljes nap, félóránkénti váltásban adta egymásnak a pályát a kis-nagy túra, valamint a formaautósok mezőnye.

 

 

Ezt kihasználva a Gender Racing Team pilótái is igyekeztek minél több időt a pályán tölteni. Rónai Tamás és Stern Roland 11:30-tól kezdték meg a bemeneteleket, melyek során eleinte kisebb akadályt jelentett a nem a legideálisabb pályaállapot. A hideg és poros aszfalt néhány alakalommal megmozgatta a fiúk alatt a vasat, de az egész mezőny csúszkált az első néhány körön.

Rónai Tamás új fékbetétekkel látott neki a napnak, és eleinte kissé szokatlan volt neki a túl intenzív fékhatás, de aztán pár edzés elteltével sikerült kellő mértékben puhítani az új alkatrészeket, amik így hiba nélkül tették a dolguk a fiatal tehetség keze alatt. Tamás a brnoi beállításokkal is remek időket autózott, a nap folyamán a csapat pedig a Hungaroringhez igazította a gépet.

 

abok

 

Stern Roland nagy kedvvel tette a dolgát egész nap, és hátráltató tényezők nélkül próbálgatta autóját ismerkedett az októberi hűvös idő okozta pályaviszonyokkal. Elmondása szerint felkészültnek érzi magát a feladatra, nagyon szereti ezt az aszfaltcsíkot, és harapni fog a holnapi futamokon.

Erre minden oka meg is van, hiszen a használt szetteken történt gyakorlások alatt is versenyképes köridőkkel rukkolt elő, és a beállításokkal is a megfelelő irányba haladt a csapat!

 

arollo

 

Egyszóval, minden készen áll, hogy a Tóth Gender Tamás fiai a zóna kupa győzelem után a magyar bajnokságban is maradandót alkossanak vasárnap, az év utolsó autósport eseményén! Mindenkit buzdítanánk a szurkolásra, a hangulat remek, az idő is jó lesz, akinek a hosszú tél előtt még egy egészséges adag benzingőzre fáj a foga, az ne habozzon ellátogatni!

 

Képek: Gender Racing Team / Varga István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top