Close

Gender Racing Team – “Slovakiaring, jövünk!”

atomcsikas

Az előttünk álló hétvégén tovább folytatódik a gyorsasági országos bajnokság, amely ezúttal az Eset V4 cup mezőnyével vegyítve a Slovakiaringre látogat. Természetesen jelen lesz a Gender Racing Team is, a forma autós csapat pilótái a tőlük megszokott határozott célokkal érkeznek, Rónai Tamás és Stern Roland is a jó eredmény reményében várják a hétvégét!

Rónai Tomi ezúttal külhonban készült a megmérettetésre, reméli ez újabb löketet ad neki:

 

 

„Az elmúlt pár hét, az előző versenyünk óta eltelt idő számomra felkészüléssel telt. Először tulajdonképpen csak céltudatosságot nélkülöző, átmozgató edzéseket végeztem, de a mostani forduló előtt körülbelül három héttel már visszaálltam a rendes kerékvágásba, és teljes erőbedobással. arccal a cél felé igyekszem – amely esetünkben a szlovákiai zónakupa verseny. Ennek részeként kint voltam Dániában, ahol egy szimulátoros programban vettem részt az elmúlt néhány napban. Ez is tovább segítette a ráhangolódást a Slovakiarinre, hiszen egy teljesen lemodellezett autóval, és pályán tudtam gyakorolni a vonalvezetést. 200-300 kört tettem meg két nap alatt, ami rengeteget segített, illetve, úgy érzem, hogy fejben is a lehető legjobban sikerült magam odatenni a következő kihívásra. Nagyon várom az előttünk álló hétvégét, ma már a szabadedzéseken kell helytállnunk. Nem tudom, milyen ellenfelek gyűlnek össze az Eset V4 cupban, én leginkább magamra szeretnék koncentrálni, azokat a dolgokat akarom megvalósítani, amiket Dániában magamba szívtam. Ha mindez a tervek, és a megbeszéltek szerint fog zajlani, akkor már nagyon boldog leszek – abban az esetben, ha ez eredményekkel is párosul, az pedig extra öröm, hab lenne a tortán! A tavalyi évig nem igazán szerettem ezt a pályát, aztán mindez megváltozott, elkezdtem a határaim jobban feszegetni, és azóta az egyik favorit nálam Szlovákia. Motiváltak vagyunk!”

– vázolta gondolatait a fiatal tehetség érdeklődésünkre.

Stern Roland is nagyon készül, saját bevallása szerint most már mindenképp szeretné megugrani a következő lépcsőfokot:

 

arol

 

„Teljes erőbedobással támadunk! – ez a terv. Sikeres teszteken vagyunk túl, néhány hete ugyanis már jártunk itt, a Slovakiaringen. Kipróbáltunk egy pár beállítást, néhány hiba kijött, amit sikeresen orvosoltunk, így bizakodó vagyok. Nagyon várom a versenyhétvégét, most már szeretnénk azt az eddig hiányzó pluszt meglépni, ami kimondva és kimondatlanul is a Renault kupa dobogójának legmagasabb fokát, a futamgyőzelmet jelenti! Ezért fogunk dolgozni egész hétvégén, ez a cél, aztán az időeredmények alapján majd meglátjuk, mit tudunk ebből megvalósítani. Rengeteget tanultunk az előző, Pannónia-ringen rendezett, számunkra félrement futamokból, és tudjuk, mit és hol kell jobban csinálnunk – ennek tudatában a győzelemre hajtunk! Velem minden rendben, a nyári szünet alatt is odafigyeltem a formámra, a lényeg az volt, hogy ne szedjek fel plusz kilókat, és ez maradéktalanul meg is valósult, szépen tartom a versenysúlyom. Közben azért természetesen az edzőtermet sem hanyagoltam, és ha nem is végeztem a télihez hasonló, alapozó jellegű munkát, de a kondícióm szinten tartottam. Várom, hogy autóba ülhessek, hogy versenyezhessünk, sok idő eltelt már a legutóbbi forduló óta!”

– mondta el a tehetséges Stern Roland, aki a múlt alkalommal valóban nagyon közel került az áhított futamgyőzelemhez!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top