Close

XIII. Napfényes Fesztivál – Új helyszínen a legszínesebb hazai egészségnap

egeszsegnap

Idén is várja látogatóit a természetes életmód és az alternatív medicina egyik legnagyobb hazai rendezvénye, az egész család számára gazdag programkínálatot nyújtó Napfényes Fesztivál.

A nagyszínpadon olyan népszerű személyiségek tartanak egyórás előadást, mint Müller Péter író, Laár András előadóművész, V. Kulcsár Ildikó író, újságíró, Paksi Zoltán asztrológus és Váradi Tibor természetgyógyász, vallásbölcsész. Az előadások között pedig sztárvendégek produkciói szórakoztatják a közönséget: fellép többek között Tóth Vera, a Fool Moon, a Coincidance táncsoport és a Makám együttes.
A rendezvényen több mint 20-féle természetgyógyászati módszer és 24-féle workshop közül választhatnak a testi egészség és a lelki harmónia megteremtése iránt érdeklődők. Ízelítő a kínálatból: kineziológia, nehézfém- és allergiakivezetés, reflexológia, hangmasszázs; önbizalom, stresszoldás, grafológia, művészeti munka, gerinctorna.
A gyermekek számára a szabadtér kínál változatos és izgalmas programlehetőségeket: többek között óriásjátékok, meseösvény, bűvészshow, zsonglőrsátor és kézműves foglalkozások várják az ifjabb korosztályt. A gyermekszínpadon fellép Malek Andrea, a Mintapinty együttes és a Csipet Csapat zenekar.
A kínálat nem lenne teljes a reformétterem és -cukrászat finomságai, illetve a témához kapcsolódó kiállítás és vásár nélkül, amely több mint 50 kiállítóval várja a vendégeket.
Az egész napos rendezvényre a teljes árú belépőjegy ára mindössze 2500 Ft, melyen felül egyik programért sem kell külön fizetni. A diákokat és a nyugdíjasokat, illetve a családosokat kedvezményes belépővel várják a szervezők a Városliget peremén található Dürer Rendezvényházban.

Nyereményjáték és részletek a fesztiválról: www.napfenyesfesztival.hu
Sajtóanyagok: http://www.napfenyesfesztival.hu/sajtoanyagok
Forrás:mti.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top