Close

Itthon rekordnézettséggel tért vissza a The Walking Dead

walkingpapa

Remekül startoltak Magyarországon a The Walking Dead új epizódjai.

Miközben Amerikában csökkenésnek indult a The Walking Dead nézettsége, a hazai nézők még csak most kezdenek belejönni a zombihentelős dráma (egyesek szerint szappanopera) nézésébe, amit remekül mutat az is, hogy a hétfői epizód a FOX csatornán kiemelkedő nézettséget hozott. Ahogy a nézők már megszokhatták, az új epizód az amerikai sugárzást követően 24 órán belül a magyar csatornán is bemutatásra került.

A hatodik évad második felének premierepizódját február 15-én, hétfőn este megszakítások és reklámszünetek nélkül tűzte műsorára a FOX. A hétfő esti premier közönségének egy percre jutó átlagos száma 624%-kal haladta meg a csatorna főműsoridejének elmúlt 6 heti átlagát (AMR). Ezzel az eredménnyel a magyarországi FOX csatorna főműsoridejének legnézettebb adása volt ez a premier.

A műsor idősávjában a FOX a 10. helyet szerezte meg a magyar tévés nézettségi mezőnyben, megelőzve ezzel számos jelentős, nagyobb lefedettségű csatornát, mint például az M1, RTL II, Story4, AMC, Paramount, Universal Channel, vagy a FEM3.

sg.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top