Close

25. Boat Show – Jubileum a Hungexpón!

842

Ha február vége, akkor Boat Show, ha Boat Show, akkor jubileum – leginkább ez juthat eszébe a hajózás hazai szerelmeseinek, amikor a naptárra tekintenek. Február 18-21-ig, a Hungexpón kerül megrendezésre 25. alkalommal hazánk legnagyobb vizes eseménye, a budapesti hajókiállítás és vásár. A csodálatos újdonságok mellett igazán érdekes, „kortalan” kiegészítő programokkal is készülnek a rendezők, így garantáltan nem fog unatkozni, aki ellátogat!

 

Sok-sok látványossággal várják a vendégeket, egyik ilyen lesz a hajóosztályok seregszemléje, ahol megtekinthetjük, hogy olimpikonjaink milyen típusú hajókkal versenyeznek majd a nyári, rioi játékokon. Bizonyosan nagy siker lesz az oktatóhajók standja is, melyeknek külön érdekessége, hogy lehetőségünk nyílik őket kipróbálni, mégpedig a felállított medencében – ráadásul új konstrukció lévén elsőként!

A düssledorfi expo egyik legnépszerűbb „sztár gyára” is felvonul, méghozzá komoly arzenállal!

A méltán népszerű Bayliner cég az egyik legjobb standard terméket állítja elő a piacon.

A Hungexpón, 300 négyzetméteren, 11 modellel jelentkező vállalat termékeit barátságos árak, komoly felszereltség, minőség és széles körű alkalmazás jellemzi. A hazánkban is elérhető Bayliner márkát érdemes lesz jó körüljárni, hiszen a budapesti képviselet már nagyon készül az alkalomra, többek között három világpremier, és egy hazai is látható lesz a három nap alatt, melyből a Bayliner Magyarország is kiveszi a részét.

Érdemes megtekinteni a forgalmazó elektromos hajó kínálatát is, mely számtalan további előnyt, újdonságot, érdekességet rejt!

742

Minden érdeklődőt nagyon sok szeretettel várnak csütörtöktől vasárnapig (a kiállítás alatt, és az Üllői út 190.-szám alatt található márkakereskedésükben is)!

Nem csak a legjobb és legjobbjaink hajóiban gyönyörködhetünk, magunk is sportolókká válhatunk a Kinect Olimpia virtuális küzdőterén, több válfajban mérhetjük össze tudásunk másokkal. Természetesen idén sem maradhat ki a korábbi években nagy sikert arató Grind verseny – a vitorlahúzó, tekerő, kezelő megmérettetés garantált extra izgalmakat tartogat, ha úgy döntünk, belevágunk. Próbára tehetjük kitartásunk profik, de akár barátaink, ismerőseink ellenében is.

A BUDAPEST BOAT SHOW programszigete nem csak az oktatóhajóknak biztosít hullámokat, egy különleges vitorlás viadal is megrendezésre kerül. A negyed évszázados jubileum is kellő hangsúllyal megjelenik, ezt egy történeti kiállítás hívatott bemutatni, tematikus színpadi beszélgetésekkel egybekötve, sztárok tolmácsolásában.

e

Ha egy kis „elvonatkoztató” pihenésre lenne szükségünk, akkor sem hagynak magunkra bennünket az ötletgazdák, hiszen a Boat Show-al egyidejűleg számos más esemény zajlik majd a vásárváros területén, ahová kalandozhatunk. Egyidejűleg tartják a Fehova (fegyver, horgászat, vadászat), a Winter Dog nemzetközi kutyakiállítást, valamint az országos íjász bajnokságot is.

 

Tehát, ahogy a Hungexpo jelmondata tartja, február 18-21, „Van Programod”!

Jegyvásárlás és további információ ITT

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Képek: Hajóvilág / hollandsport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top