Close

Alpesi vk – Miklós Edit is rajthoz áll Garmisch-Partenkirchenben

alpesivk

Miklós Edit lesiklásban és szuper-óriásműlesiklásban is rajthoz áll az alpesi sízők világkupa-sorozatának hétvégi állomásán, a németországi Garmisch-Partenkirchenben.

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a versenyző – aki szezonbeli eddigi legjobb eredményét elérve hatodik lett legutóbbi lesiklófutamában, Cortina d’Ampezzo-ban – ezúttal is szeretne a legjobb tíz között végezni, szuper-óriásműlesiklásban pedig tovább gyarapítaná vk-pontjai számát.
Az olimpiai hetedik síző szerint hibátlan teljesítménnyel a dobogós helyezés is összejöhet számára Németországban. A közleményben felidézték, hogy ezen a pályán 2013-ban szerepelt a legjobban, amikor lesiklásban a 18. lett.
„Két napot Kühtaion edzettünk a hét elején, szerda óta pedig Garmischban vagyok. Szeretem ezt a pályát is, egy évvel ezelőtt majdnem sikerült egy jó lesiklóversenyt produkálnom, de sajnos elestem” – nyilatkozta Miklós Edit.
Kiemelte: idén egy hónappal hamarabb rendezik a versenyt, ezért a nap olyan szögben süt majd, hogy a pálya árnyékban marad, a nehéz látási viszonyok ugyanakkor végig a verseny folyamán minden induló számára azonos körülményeket biztosítanak.

MTI 2016. február 4.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top