Close

ITT AZ IDŐ!! – a sportszerkesztő köszöntője

h

Itt az idő, vegyétek kézbe zászlótok, figyeljétek a számlapot, a befutó következik! Legyetek a technikai sportok rajongói, vagy épp ellenkezőleg!

Húzzuk együtt azt a bizonyos vonalat, mely hűen jellemzi az elmúlt évünk: mutassa a szintet, melynél rosszabb nem lesz, nem lehet, és ha a jó volt túlnyomó többségben, azt se adjuk alább. Igen, jövőre!

2016. Ha visszatekintetek majd, egy „etap” távlatából, csupa siker és teljesült ígéret, szép pillanat fémjelezze emlékkönyvetekben e számot. Legyen minden egyszerűbb, reálisabb, elérhetőbb. A vak láthasson, a tolószékhez kötött ember járhassa elrendelt útját, akár négy keréken!

Az igyekvők haladjanak, vágyuknál alább sose ragadjanak… Találja meg mindenki a számítását, saját ívét, melyen az elképzelése szerint halad. Meneküljetek előre, a győzelembe, és mindig csak a szépre emlékezzetek.

Közben ne feledjétek, mi már választottunk „pályát”, így együtt: csapjon arcunkba szél, ázzunk sárban és ragadjunk gumitól – tegyük ezt kitartóan, rendben, ne túl nagy csendben, becsületben, egészségben!

Kívánok Nektek sok remek versenyt, murván és aszfalton, esőben és hóban, szikrázó napsütésben – boldogságban, szeretteitek oldalán!

 

Boldog újesztendőt, Barátaim!

 

Írta: Tóth Krisztián Márk

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top