Close

Játssz és nyerj velünk!

ring logo

Kedves Barátunk, Tisztelt Olvasónk!

A ringmagazin.hu értékelvű közösségi portál oldalain Játssz és nyerj velünk! címmel nyereményjátékot indítunk, ahova tisztelettel várjuk minden Olvasónk, így az Ön, a Te bekapcsolódásodat is. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a nyereményjáték különleges lehetőséget biztosít a résztvevők számára.

Mire alapozva állíthatjuk ezt? Először is a nyeremények hihetetlenül széles választéka miatt. Tekintettel arra, hogy kiadónk, a Kalangya Kkt. évekig szerkesztette a Magyar Kézműves c. magazint, s anyagilag ma is támogatjuk a különféle versenyeken díjnyertes kézműveseket, így az óta is megmaradt közöttünk a szoros kapcsolat. Tudjuk tehát, milyen gyönyörű kézműves alkotások megnyerésére van lehetőségük a ringmagazin.hu portál olvasóinak. De lényegében ugyanez elmondható az iparművészekről, a népművészekről, a képzőművészekről és más alkotókról is, akik számára szintén fontos lehet a ringmagazin.hu portál által elérhető igényes és széleskörű nyilvánosság.

Tekintettel arra, hogy ezt a tájékoztató feltehetően nem csupán általában az olvasóinkhoz jut el, de olyanokhoz is, akik maguk is szívesen felajánlanának nyereménytárgyakat, fontosnak tarjuk őket is tájékoztatni az ezzel összefüggő dolgokról. Először is a nyereménytárgyak felajánlói szíveskedjenek a Jelentkezési adatlapot, valamint felajánlott termékekről szóló képeket és az arról szóló rövid tájékoztatást a szerkesztőségbe eljuttatni. Mi történik ezután? A Facebook RING oldalain a nyereménytárgyakból létrehozzuk az ún. Nyereménygalériát, így az olvasók már jó előre képet kaphatnak arról, hogy a későbbiekben milyen tárgyak kerülnek be a nyereményjátékba. Mindenki több tárgyat is felajánlhat, közöttük olyanokat is, amelyek ugyan nem az ő alkotásaik, de véleményük szerint azok beleillenek ebbe a tárgykörbe.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a nyereményjátékban való sikeres részvételnek alapfeltétele a ringmagazin.hu portál olvasása. Hiszen minden nyereménytárgy össze van kötve a ringmagazin.hu portál valamelyik cikkével, e cikkekben található, a többitől eltérő jelülésű – pl. más szín, méret, forma stb. — szóval, betűvel, mondattal. Minden nyeremény egészen addig szabad, amíg valaki rá nem kattint az eltérő jelölésre. S bár egy adott tárgyat természetesen csak egy játékos nyerhet el, de a játék ettől még folytatódhat, hiszen egy adott helye több tárgy is lehet, másrészt folyamatossá tesszük a feltöltést.

Azért, hogy a játékosok ne a felületes olvasásban legyenek érdekeltek, minden hónapban kiemelt nyereménytárgyakat sorsolunk ki azok között, akik sikeresen töltik ki a ringmagazin.hu portál cikkei alapján összeállított RING TOTÓT.

Tisztelettel Olvasónk! Kedves Játékostársunk!
Ön tehát a mellékelt Jelentkezési adatlap visszaküldésével kapcsolódhat be a Ring Nyereményjátékba, amelyet a következő e-mail címre várunk: info@ringmagazin.hu.
Címünk: Bp.1149. Róna utca 120-122.

Budapest, 2015. december hó
Üdvözlettel:
Földesi József
Kalangya Kkt. tulajdonos, kiadóigazgató
Tel.: 06 20/343 2189; e-mail: foldesi@ringmagazin.hu
[Melléklet]

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top