Close

KÉK, FEHÉR, sikkes kontrasztok

kekfehersikereskontrasztok

A tervezőpáros egy elavult, kétszintes családi házból alakította ki a mai igényeknek mindenben megfelelő otthont fi atal megrendelője számára, oly módon, hogy a családalapítást követően is jól szolgálja igényeit.

Szöveg: Balog Zsófia Fotó: Péli Roland

Már az első megtekintéskor eldőlt, hogy a kétszintes, elavult családi ház nagyon lelakott, sort kell keríteni a nyílászárók teljes cseréjére, a sok helyütt omladozó fal miatt a ház összes falfelülete renoválásra szorult, igény volt a fűtés korszerűsítésére, valamint mindkét fürdőszoba részleges átalakítására is. A járólapok sem úszták meg az átalakítást, hiszen a teljes vezetékezés miatt minden helyiségben fel kellett törni a padlót. Az elektromos kiállások nem igazodtak az új elrendezéshez, számukat minimum meg kellett duplázni, praktikusabbá és korszerűbbé téve kialakításukat. A legfontosabb feladat az volt, hogy a lakberendezők a mai igényeinek megfelelő otthont alakítsanak ki a fiatal hölgy számára, hogy majd a családalapítás se okozzon problémát, bármelyik emeleti szobából könnyedén gyermekbarát teret lehessen létrehozni. A lehetőségek adottak voltak, az emeleten négy hálószoba szolgálta a kényelmet, melyből kettőt összenyitva három megfelelő méretű helyiséget tudtak kialakíani.

Az alapkoncepció egy átmeneti stílus kreálása volt, amelyben egyaránt megjelennek a klasszikus és modern elemek is, arányosan mindkettőből kiemelve valamit. A hűvös színeknek köszönhető modern hatást szépen egészítik ki a néhol visszaköszönő klasszikus mintázatú tapéták.

Bővebben A Mi Otthonunk magazinban. Keresse az újságárusoknál!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top