Close

East Fest, 2. nap – Nincs végzet

Kissé megfogyatkozott az ihlet, lévén az agysejtjeim száma jelentősen lecsökkent. Három kávé után vágtunk neki az East Fest pénteki napjának, most sem kellett csalódnunk, tetőfokán volt a hangulat.

Meggyötört arcokkal futottunk össze városszerte, való igaz a csütörtök este ütősre sikerült, de egy fesztivál nem egyetlen napból áll, lassacskán azért mindenki összekapta magát. Koradélután Csernus doki előadását követhették figyelemmel a korán kelők, a zenei programok csakúgy, mint az előző nap, 5-kor kezdődtek.

Az Ossian kellős közepére érkeztünk, addigra már túl volt a fesztivál közönsége az Esti Kornél és az Ocho Macho koncertjén. A sár sokat szelídült, aminek rettentően örültünk, egész jó ösvények alakultak ki, bár néhol azért még bele lehetett futni egy-egy nagyobb pocsolyába. Paksiék hozták a kötelezőt, sokan is voltak, a Quimby-re viszont végképp megtelt a küzdőtér. Összességében egész szép tömeg volt a nagyszínpad előtt, de tavaly a Tankcsapda érezhetően több embert vonzott. Kiss Tibiék igencsak megcsinálták a hangulatot, korrektül összerakott koncert volt. Az utánuk következő Intim Torna Illegálra szintén nem lehetett panasz, mint ahogy a Belgára sem, akik a rapszínpadon osztották az igét. Sajnos Korda Gyuriékról csúnyán lemaradtunk, a rock after pedig valamiért kimaradt a programból, pedig előző este egész jó hangulat kerekedett belőle. Elnéztünk még az elektro-színpadhoz is, ahol Andro ügyködött éppen a pult mögött, de hamar győzött a fáradtság.

Ma van a fesztivál utolsó napja, tehát aki érez késztetést, még nem késett el. Olyan nagyágyúk lesznek ma, mint a Punnany Massif, a Depresszió, vagy éppen Sterbinszky. Hajnali levezetésnek ott lesz Dévényi Tibi bácsi. Őrüljünk még meg egy kicsit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top