Close

Bútoripari gyártóbázist épített ki a Két-Horváth Bt. Nagykanizsán

Bútoripari gyártóbázist épített ki a Két-Horváth Bt. Nagykanizsán, az Ipari Parkban. Az európai uniós támogatással megvalósuló fejlesztés eredményeként 14 munkahelyet teremtenek – tájékoztatta a vállalkozás ügyvezetője az MTI-t.

    Horváth András elmondta: a beruházás összköltsége csaknem 159 millió forint, amelynek 50 százalékát a Nyugat-dunántúli Operatív Program telepfejlesztési pályázatán elnyert, vissza nem térítendő támogatásból finanszírozzák.
    A beruházás keretében a már meglévő 435 négyzetméteres csarnoképületet átalakították és a duplájára bővítették, az épületben bútoripari gyártóbázist hoztak létre. A bútorvázépítés és -gyártás a földszinti részen kapott helyet, az első emeleten kárpitos műhelyt alakítottak ki, a második emeleten pedig a gyártásszervezéshez, irányításhoz szükséges irodák helyezkednek el.
    A projektnek köszönhetően a kisvállalkozás így már 16 embernek tud munkát adni.
    Az ügyvezető az MTI kérdésére elmondta, évente 130-140 millió forint árbevételre számít a vállalkozás. A termékeiket jelenleg Németországban és a hazai piacon is értékesítik. A jövőben a belföldi kereskedelmet szeretnék bővíteni elsősorban.

 

forrás: mti

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top