Close

Őrült retro party-val mutatkozik be a rádiós új zenekara

Vérpezsdítő dallamokkal, pörgős ritmusokkal, őrült retro hangulattal valamint sztárfellépőkkel vár mindenkit Garami Gábor zenekarának bemutatkozó koncertje. A Garami Funky Staff profi zenészei a 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb funky, disco, soul slágereivel készülnek az október 9-ei eseményre.

Kevesen tudják Garami Gáborról, hogy már tinédzser kora óta dobol és mindig szeretett volna saját zenekart. A Class FM népszerű műsorvezetőjének idén valóra vált régóta dédelgetett álma: összeállt a Garami Funky Staff. Az együttes az elmúlt évtizedek leghatalmasabb funky, disco és soul dalaival pörgeti fel a hangulatot.

„Nagyon büszke vagyok, hogy az ország elsőszámú zenészeit gyűjtöttem össze, akik a saját műfajukban a legjobbak szerintem. Az pedig külön öröm, hogy Nagy Laci Gitano, akinek már van saját produkciója, szintén elfogadta a felkérésemet. A két énekesnővel, Farkas Zsófival és Figura Melindával vált teljessé a kép, és óriási szerelemben vagyunk egymással mindnyájan.” – árulta el nevetve Gábor, aki már nagyon izgatott az október 9-i koncertjük miatt.

„Az első hivatalos bemutatkozó koncertünk lesz hamarosan a Szombat Esti Házban, ahol mindent meg fogunk tenni azért, hogy alaposan megtáncoltassuk a közönséget, hiszen nekünk ők a legfontosabbak, azokat a számokat játsszuk, amiket szeretnek.” – tette hozzá a Class FM kívánságokat teljesítő műsorvezetője, akinek legmeghatározóbb zenei élményei köthetők a funky, disco és soul műfajokhoz.

A kivételes bemutatkozó esten meglepetés sztárok is hozzájárulnak a fergeteges hangulathoz, akik a koncert erejéig tiszteletbeli zenekartagokká válnak.

forrás: bevezetem.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top