Close

Fidesz: Bajnai megfutamodott Felcsútról

Bajnai Gordon megfutamodott Felcsútról – így kommentálta az Együtt-PM választási szövetség vezetőjének a Fejér megyei településen tett csütörtöki látogatását Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján.

A volt miniszterelnök Szabó Tímeával, a Együtt-PM elnökségi tagjával és Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd Magyarországért politikusával, több újságíró társaságában buszozott Felcsútra. A település határában tartott tájékoztatóján Bajnai Gordon azt mondta, Orbán Viktor felelős a trafikügyért, valamint a takarékszövetkezeti kisrészvényesek és a földek „lenyúlásáért”. Budapesten a busz indulásakor néhány tüntető egy időre elzárta a parkoló kijáratát egy „Együtt a maffiabaloldal” transzparenssel. Felcsúton pedig mintegy 50 demonstráló várta az ellenzéki politikusokat.

A Fidesz kommunikációs igazgatója újságírói kérdésre kijelentette: a magyar emberek nem kérnek abból a múltból, amelyet Bajnai Gordon képvisel, nem kérnek a rezsicsökkentésre vonatkozó elképzeléseiből, a csökkenő bérekből és nyugdíjakból, sem a növekvő adókból. Ez az oka annak, hogy tiltakoznak a volt kormányfő megjelenései ellen – mondta Kocsis Máté.

Szavai szerint Bajnai Gordon csúfos vereséget szenvedett, megfutamodott Felcsútról, „elkullogott”. Jó érzékkel egy szeméttelep mellett tartott sajtótájékoztatót, utána busszal végigment a településen, a buszról azonban nem mert leszállni és az emberek szemébe nézni – tette hozzá.

Kocsis Máté azt mondta, „Bajnai Gordon kormányzását Magyarország modernkori történetében egy fekete foltnak tekintjük”. Hozzátette: a volt miniszterelnöknek nincs keresnivalója a magyar közéletben.

Forrás: MTI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top