Close

Az Országos Roma Önkormányzat is keresi a pécsi polgármester lányának támadóját

Csatlakozik a Pécsi Roma Nemzetiségi Önkormányzat kezdeményezéséhez, a Páva Zsolt pécsi polgármester lányát megtámadó férfi előkerítését célzó akcióhoz, az Országos Roma Önkormányzat, jelentette be közleményben a szervezet, s a pécsiek felajánlott százezer forintos nyomravezetői jutalmához újabb százezer forintot kínált fel. (Index)

Az ORÖ levélben kéri képviselőit, hogy mindent tegyenek meg annak érdekében, hogy a körözött 23 éves Nyerges Zoltán sehol ne érezze magát biztonságban az országban, és a szervezet közel 5000 képviselője személyes ügyként kezelje a gyanúsított kézre kerítését.
A pécsi polgármester nagyobbik gyermekét pénteken  hajnalban inzultálták. A 20 éves lányt szexuális zaklatás szándékával támadta meg egy férfi, miközben épp egy egyetemi rendezvényről tartott hazafelé. A lánynak sikerült megvédenie magát, ugyanakkor az arc- és orrcsontja eltört, teste több pontján is zúzódást szenvedett, a ruháit pedig a tettes szétszaggatta. Jelenleg kórházban ápolják.
A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság péntek este „Hajtóvadászat!” címmel közzétette a férfi nevét és fényképét a  megyei rendőrség honlapján. Nyerges Zoltánt továbbra is nagy erőkkel keresik a hatóságok. Vasárnap a férfit állítólag látták bemenni egy házba, de a rendőrök nem találták ott, később a környékről négy embert vettek őrizetbe, írja a Bama.hu.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top