Close

Felhívás „Határtalan Összefogásra”

A III. Magyar Világtalálkozó jótékonysági eseménye  Egy rászoruló mozgássérült családnak közösen építünk otthont a Világtalálkozó 8 napja alatt!

Az 1992 óta működő Házat – Hazát Alapítvány felhívással él a Panoráma világklub 71 szervezete felé, hogy az összmagyarság támogatásával, összefogásával, kaláka-munkájával közösen építsük fel e család otthonát!

dr. Tanka László elnök úr és Lőrincz Kálmán a Házat – Hazát Alapítvány igazgatója – mint a Panoráma Világklub magyarországi Pest megyei klubjának elnöke – FELHÍVJUK az egyes klubokat, ill. az abban résztvevő honfitársainkat, hogy a helyben szervezett jótékonysági rendezvényeik útján gyűjtött adományaikkal segítsenek közösen összegyűjteni az otthon felépítéséhez szükséges forrást.

Adományaikat folyamatosan kérjük eljuttatni alapítványunkhoz, de legkésőbb 2013. március 15.-ig, hogy a világtalálkozó megkezdéséig megtervezhessük ezt az otthont, előkészítsük az építkezést olyan állapotba, hogy a rendezvény ideje alatt – minden szervezet képviseletében – együtt kalákázhassunk az otthon végleges átadása érdekében, amit a „Határtalan Összefogás- otthonának”
neveznénk, megnevezve, ill. megemlékezve mindazokról egy emléktáblán, akik adományukkal segítették e ház felépülését. Tessék elképzelni milyen csodálatos érzések szabadulnak fel az emberben, amikor a világ magyarjai fognak össze egy magasztos cél érdekében!

A Határtalan Összefogás-építkezés fővédnöke:

Szekeres Pál Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportpolitikáért felelős helyettes – államtitkára. Olimpiai és paraolimpia bajnok.

Emlékezzenek gróf Széchenyi István szavaira: „Merjünk nagyok lenni!”

Én, Lőrincz Kálmán pedig azt mondom: „Merjünk Házat –Hazát építeni hangyaszorgalommal, vasakarattal, mert minden magyar felelős minden magyarért.”

Jelszavunk: ITTHON legyél OTTHON

Házat – Hazát Alapítvány Ft-számlaszáma: Erste Bank Hungary Zrt.
Bankszámlaszám: 11600006 – 00000000 – 59676292
Nemzetközi bankszámlaszám: HU58 1160 0006 0000 0000 5967 6292

Megjegyzésbe kérjük beírni: Határtalan Összefogás Háza

Segítségüket előre is köszönjük!

www.hazathazat.hu
klorincz11@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top