Close

A hello holnap! bemutatja: 4. Fenntarthatósági Nap

2011. szeptember 24., szombat, 11.00
Millenáris, Teátrum

Hogyan keveredik a felelősségvállalás a pozitív energiával?2011. szeptember 24-én 11 órától hajnal 3-ig a fenntartható fejlődésről szól minden a Millenáris Parkban, valamint a Teátrum épületében. A negyedik alkalommal megrendezendő fesztiválkonferencia főszervezője a Magyar Telekom.
 
 

A program idén is sokszínű és rendkívül interaktív szórakozást biztosít minden látogatónak, amelyet a Momentán Társulat témához kötött improvizációs megnyitója indít, végül pedig „afterparty” zár. A nap házigazdája: Novák Péter. A beszélgetések – a fenntarthatóság hármas pillére mentén – a következőkről szólnak majd: a társadalom témakörén belül a szegénységé lesz a fókusz, a környezetében a víz, a gazdaság problémakörében pedig a felelős kommunikáció. „Ráadás” témánk – az önkéntesség évének megfelelően – az önkéntesség maga lesz. A beszélgetőpartnerek olyan közszereplők (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek tagjai, celebek), akik valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz.
A kiállításon megtalálhatók lesznek nem csupán a megújuló erőforrásokat biztosító technológiák, az alternatív gépjárművek, de dizájnerek, zöldtetősök, újrahasznosító alkotóműhelyek, egészségmegőrző programok, továbbá számos civil szervezet, amely a társadalomnak és/vagy a környezetnek segít. Itt tanulhatjuk meg azt is, hogy hogyan készíthetünk sörösdobozzal fényképet.
 
A hello holnap! sajtódíj, valamint a Fenntarthatósági Nap minden évben meghirdetett kreatív film-, zenepályázatának díjátadója már az „afterparty” idején lesz, ahol a DJ-k, VJ-k előtt az Anselmo Crew és a Brains fogja húzni a talpalávalót.
További információ, pályázat és regisztráció:  www.fenntarthatonap.hu
 
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top