Close

Állnak a falak

Már nyár közepén beköltözhet az egyik család abba a házba, amely a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és 5 építőipari cég (Baumit Kft., Bramac Betoncserépgyártó és Építőanyagipari Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Wienerberger Téglaipari zRt.) által felajánlott 10 millió forint értékű terméktámogatásból valósult meg. Az egyesület és a patronálók 2011 év elején indították útjára a „NagyCsaládiHáz” nevű pályázati projektet kifejezetten a három vagy több kisgyermeket nevelő családok részére.

„Kicsi a lakás, nagyobbat kíván!”: ezzel a szlogennel hívta életre a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) és 5 építőipari vállalat (Baumit Kft., Bramac Betoncserépgyártó és Építőanyagipari Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Wienerberger Téglaipari zRt.) azt a kezdeményezést, amely a NOE tagsággal rendelkező családok építkezésének támogatására indítványoztak 2011-ben. A nyertes két családi ház egyike július végére elkészül, míg a másik épületbe várhatóan ősszel költözhetnek be a kicsik és nagyok.

A NOE és a támogatók célja, hogy – a jövő generációiért érzett társadalmi felelősségvállalás jegyében – pályázati lehetőséget biztosítsanak azon nagycsaládok részére, akik kizárólag saját erőből nem tudnak három vagy több gyermekük számára megfelelő méretű, élhető, egészséges és nem utolsó sorban energiatakarékos otthont biztosítani. A körülbelül 10 millió forint értékű felkínált építőanyag: a Wienerberger POROTHERM Profi téglái, pince valamint válaszfal téglái, födémrendszere, a TONDACH kerámia tetőcserepei, valamint kerámia és nem kerámia tető kiegészítő elemei, a Bramac REVIVA Novo tetőrendszere, a Schiedel UNI Plus hőszigetelt kéményrendszere és a Baumit Pro Hőszigetelő Rendszere olyan korszerű otthonok megépítésében segíti a családokat, amelyben az egészséges lakóklíma az alacsony rezsiköltségekkel párosul. Az otthonok melegséggel, szeretettel, élettel való megtöltése azonban már a családok feladata lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top