Close

Művvölgy-blog – Virtuális Völgy 2011

Felhívás közösségi bloggerek számára 
A fesztivál ideje alatt tíz (önként jelentkező) Völgybarát segítségével új játékot indítunk a Völgyben – olvasható a muveszetekvolgye.hu-n.
 
,,A játék lényege, hogy megpróbálunk (a hivatalos Völgynapló mellett) egy közösségi blogot íratni, Veletek, a Ti közreműködésetekkel. A felület, ahová a személyes-naplóitókat várjuk, a Művészetek Völgye facebookos oldala.

 
A feladat, hogy minden nap az előző este általunk megadott programhelyszínre „kell” látogatnotok, és innen, a helyszínről, illetve az ott szerzett tapasztalatotokról kell rövid, 420 karakternyi informatív és szubjektív emlékeztetőt írni. 
Minden nap két-két programhelyszínt nevezünk meg (Kaláka-, Palya-udvar, Muharay-színpad, Gástya-árok, Ősök Háza, Borudvar. Kobuci-kert etc.), ezekről, innen várjuk a posztjaitokat, a helyzetjelentéseteket.
 
A nap végéig legtöbbet lájkolt közösségi blogírónk megkapja az aznapra felajánlott ajándékot (cédét, pólót, könyvet etc.). A virtuális közönség feladata, hogy lájkoljon s ezzel szavazzon az általa legsikeresebbnek tartott anyagra, blogkészítőre.
 
A Cason Mérnöki Zrt. GPS-készülékeket biztosított az Egylet részére, amelyek segítségével a használójukat nyomon követhetitek a következő oldalon: http://www.muveszetekvolgye.hu/volgyterkep
 
A feltöltött anyagokból s a Völgy idei „hivatalos”, nyomtatott és elektronikus sajtóinak terméséből (rádiók, völgyújságok, völgynaplók) készítünk egy MŰVVÖLGY 2011. nevű DVD-válogatás. A bloggerek írásait Galkó Balázs olvassa fel.
Budapest-Kapolcs, 2011. július 20.”
Papp Ervin kultúr-völgymunkás (Virtuális Völgy)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top