Close

Magyar falu – magyar táj a Kárpát-medencében – rajzpályázat

Idősebb Markó Károly a magyar tájképfestészet megteremtője – születésének 220. évfordulója alkalmából a HON-NAP Duna Menti Hagyományőrző Ünnep szervezőbizottsága rajzpályázatot hirdet óvodások, általános iskolások (alsó és felső tagozatosok) és középiskolások részére.

A pályázaton részt vehet minden olyan mű, melynek témája a Magyar falu – magyar táj a Kárpát-medencében témakörhöz kapcsolódik.

A nevezés ingyenes, a beérkezett pályamunkákat szakértő zsűri értékeli, a legkiválóbb alkotásokat értékes díjakkal jutalmazzuk.

Az alkotásokat 2011. június 18-án szombaton bemutatjuk a komáromi Csillag Erődben megrendezendő IV. HON-NAP Duna Menti Hagyományőrző Ünnepen. A díjakat a délelőtti gyermekprogramon adjuk át. Az alkotókat és hozzátartozóikat szeretettel látjuk a hagyományőrző fesztiválon. Értékes díjakat kapnak a kategóriák (ovis, alsó tagozatos, felső tagozatos, középiskolás)győztesei. Külön díjazzuk a legjobb határon túli alkotást.
Kivitelezés: A4-es formátumban, bármilyen technikával.
A képeket kérjük paszpartuval (papír keret), a hátlapon név, életkor, csoport/osztály, óvoda/iskola név és pontos cím feltüntetésével ellátni.
Beküldési határidő:
A pályamunkákat 2011. május 28-ig a következő címre kérjük beküldeni:
HON-NAP Szervezés – Pintér Andrea
2903 Komárom Kodály u. 3.
2011. június 03-tól virtuális galéria formájában megtekinthetőek a pályaművek a http://www.honnap.fw.hu  oldalon.
További információk a honlapon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top