Close

Felnőtt az IFIcsapat?

Azok az olvasóink, akik figyelemmel kísérték az IFIcsapat pályázat történéseit, tanusíthatják, hogy felhívásunkra milyen sok és kiváló pályázat érkezett. (bár közöltük a nyerteseket, most mégis úgy gondoljuk, hogy mindannyian megérdemlik az ismétlést:

Ó, ó James igazán jöhetnél – mese
Bíró Bianka, Joó Dóra, Joó Réka, Sápi Márta, Szőnyi Gabriella,Ványi Csongor 3.a. Karácsony Sándor ÁMK

Alkoholista Tinédzser
Kun Szabó Elizabet – Varga Katalin Gimnázium (Szolnok)

Így kell ezt csinálni – interjú
Takács Hanna 4.a. Karácsony Sándor ÁMK

Tanul az utánpótlás
Karacs Réka Karácsony Sándor ÁMK

30 éves jubileum – videó
3.a Karácsony Sándor Általános Művelődési Központ, Földes)

Ha ilyen sikeres volt a pályázat, miért döntöttünk mégis a megszüntetése mellett. Azt mondhatjuk, hogy valójában nem megszüntetjük, hanem átalakítjuk. Ami azt jelenti, hogy életkortól függetlenül, mindenkinek lehetőséget biztosítunk arra, hogy részt vegyen Nyeremény-játék pályázatainkon. Ezen belül időnként lesznek olyan témák ,amelyek bizonyos rétegeket (fiatalokat, nőket, általános iskolásokat, középiskolásokat, egyetemistákat stb.) külön is megszólítanak. Miközben persze mindenki részt vehet bármelyik pályázaton.

A Nyeremény-galéria pedig azt teszi lehetővé, hogy a jelentkezők bizonyos tárgyakra külön is pályázhatnak.

Végül: szeretnénk köszönetet mondani  a közreműködő cégeknek, alkotóknak, mindenek előtt Gergely Imrének, a Magyar Kézműves Alapítvány elnökének és azoknak a kézműveseknek, népművészeknek, iparművészeknek, akik díjtalanul ajánlották fel gyönyörű műalkotásaikat. Ismerve, megtapasztalva együttműködési készségüket, bizonyosak lehetünk abban, hogy ez a jövőben sem lesz másképpen.

Köszönettel:
A Ring Magazin Szerkesztősége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top