Close

Hogyan maradt alul Kökény Attila a döntőben?

Hogyan maradt alul Kökény Attila a döntőben? SMS-szavazás izgalmakkal
A Megasztár sikert és szerelmet hozott a versenyzőknek. Talán egyedül Kökény Attila lehet csalódott, akinek – a Napi Ász információja szerint – tíz percen és legfeljebb pár száz szavazaton múlott a győzelme. Hiába énekelte el a „Még nem veszíthetek” című dalt a Királytól, Tolvai Reni személyében újabb legenda született.
 

A lap összegzést kért a döntősöktől: megérte-e jelentkezni a Megasztárba, a válasz pedig egyöntetű igen volt, hiszen a többség nagyszerű ajánlatokkal, és több fellépéssel gazdagodott, és négy szerencsésre a szerelem is rátalált az elmúlt hónapokban. Lakatos Yvette és Tóth Ádám már egy párként érkezett, Tolvai Reni és Kállay Saunders András az este folyamán rántotta le a leplet kapcsolatukról. 
A Megasztár győztese élő adásban, mintegy kétmillió ember füle hallatára vallott szerelmet Andrásnak, az Amerikából érkező fiatalember a lapnak mesélt kapcsolatukról.
„Az elején, amikor bekerültünk, tényleg csak barátok voltunk. Amikor kiestem, és haza kellett menni, az történt, amikor egy ember nem veszi észre, mennyire fontos neki a másik, amíg mellette van. Teltek a napok, elkezdett egyre jobban hiányozni. Szerelmes vagyok Renibe!” – vallotta be András.
A Megasztár 5 versenyzőit Andy Vajna látta vendégül az impozáns Nobu étteremben. 
 
 STOP Forrás: STOP/Vasárnapi Ász
stop.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top