Close

Fenyő Ünnep

Fenyő Miklós karácsonyi koncertje
2010. december 27. (hétfő), 20:00, SYMA Sport- és Rendezvényközpont
 
Vendégek:
Kovács Kati
Bódi László „Cipő”
„Fenyő nélkül nincs karácsony” hangzik fel a refrén, és valóban! Idén sem múlhat el az év vége egy igazi ünnepi Fenyő Miklós koncert nélkül, amely idén december 27-én a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban kerül megrendezésre.

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen ,,Mr. Rock and Roll” az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A ’70-es és ’80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba – az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a ,,Hotel Menthol”, ,,Limbó Hintó”, ,,Rock and Roll Party”, ,,Duci Juci”, ,,Napfény a jégen” és a ,,Made in Hungária”.
Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeresnek bizonyultak, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és koncertekek iránt.
Fenyő Miklós minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. A megszokott minőségű hang- és fénytechnika, a kivetítők, a látványvilág, na és az elmaradhatatlan, különleges énekhang teszi felejthetetlenné a show-t. Egy kiváló művész, számtalan remek slágerrel!
 
A hagyományoknak megfelelően ezen a kocerten is két sztárvendég lép színpadra, Kovács Kati és a Republicból jól ismert Cipő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top