Close

Ajándékötlet: Beugró

A tévében évek óta nagy sikerrel futó Beugró feladatai, pontos játékleírásai, kipróbált és új szituációi most társasjátékban összerendezve várják, hogy házibulik, céges összejövetelek, vagy egyszerűen csak vidám családi esték főszereplőjévé tegyenek bárkit, megnevettetve a társaságot.
A játékokkal hatféle népszerű, a műsorból jól ismert feladattípus játszható, különböző izgalmas, pörgős szabályok szerint.
Felkészültél? Minek?
Jó rögtönzést!

 
Beugró Társasjáték 
A játékcsalád első tagja. A Bekérdező, 1-2-3-4, Váltóláz, Ördög és Angyal, Stoptrükk és mindenki nagy kedvence a Zsebszöveg játékokkal. 180 alapszituációval, rengeteg tulajdonság és zsebszöveg kártyával, csengővel, játéktáblával.
Beugró Újratöltve!
A Beugró Társasjátékban már megismert hat játékfajta játszható az újratöltött változattal is, ám, hogy önmagában is élvezetes játék legyen a 180 új jeleneten, sok-sok kártyán és a csengőn kívül, egy pörgettyű, és új játékszabály is került a dobozba. Így ez a játék önmagában is játszható, és a Beugró Társasjáték kiegészítéseként is használható.
Beugró 2.
Ebben a társasan öt új szituációs játék szerepel a Befutó, Rémtétel, Lassítás, Kaméleon, Fotóalbum, valamint az elmaradhatatlan Zsebszöveg játék.A dobozban a 180 jelenetet tartalmazó füzeten kívül sok-sok kártya, csengő és játéktábla található. A játékszabályok izgalmas stratégiai elemekkel bővültek.
 
 
A játékszabályok innen letölthetők. 
Beugró Társasjáték: 6125 Ft.
Beugró Újratöltve!: 5185 Ft.
Beugró + Beugró Újratöltve!: 8990 Ft.
A házhoz szállítás ingyenes!
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top