Close

Erdei Zsolt három meccset biztosan vállal

Amerikába szerződött a WBC cirkálósúly magyar világbajnoka, Lou DiBella keze alatt három mérkőzést biztosan vállal a harminchat éves öklöző. Erdei célja, hogy a tengerentúlon is megismerjék a nevét, látszólag nem sokat tétováztak menedzserével, a magyar klasszis november 20-án az HBO gáláján csap össze a kenyai Samson Onyango-val.

 
Sokan azt gondolhatták, hogy Madárnak a tavaly novemberi győzelme volt az utolsó szereplése a ringen belül, de hazánk egyik legsikeresebb bokszolója rácáfolt erre, hiszen három alkalommal már biztosan a szorítóba lép, méghozzá rögtön Amerikában. Erdei bízik abban, hogy menedzsere DiBella megfelelő lehetőségeket biztosít számára, és Európán kívül is ismert bokszolóvá válhat. DiBella szerint Erdei céljai reálisak, néhány mérkőzés alatt kiderülhet, hogy az amerikai bokszpiacon mennyire állja meg a helyét a kétszeres Európa- és egyszeres Világbajnok.
 
Erdei Zsolt november 20-án Atlantic Cityben lép a kötelek közé, a fő attrakció Sergio Martinez és Paul Williams WBC középsúlyú világbajnoki mérkőzése lesz, a magyar bokszoló az HBO által közvetített gála felvezető programjában a kenyai Samson Onyango lesz az ellenfele. A Kalapács becenévre hallgató bokszoló eredményei alapján Erdei valószínűleg egy „biztonsági”meccsre készülhet, hiszen a 39 éves ellenfele mindössze 20 mérkőzést játszott, ebből pedig csak 14-et nyert meg. Ennek ellenére Madár visszatérése pozitív pont a jelenlegi magyar bokszéletben, és örömteli, hogy a tavalyi Universum-botrány után sem adta fel karrierjét a 31 mérkőzést háta mögött tudó veretlen magyar bunyós.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások:
Shares
scroll to top